Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”

Raluca Bădulescu este de nerecunoscut, asta deoarece, după operaţia de montare a unui inel gastric, prin care a trecut în 2013, vedeta nu se mai opreşte din slăbit.

04 dec. 2021, 10:01
Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”

Jurata de la „Bravo, ai stil!” nu mai amintește cu nimic de excentrica Raluca Bădulescu pe care o știam în anii 2000. Iar asta pentru că deși extravaganța a rămas, silueta ei s-a transformat total. Vedeta a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus ani de zile, până când s-a hotărât să-și facă operația de gastric sleeve. A dat jos 65 kg, iar de atunci slăbește încontinuu și, mai nou, a ajuns chiar să-şi îngrijoreze fanii de pe reţelele de socializare.

Raluca spune că acum arată mai bine ca niciodată, deşi este de nerecunoscut, iar hainele atârnă, pur și simplu, pe ea. Ultimele poze postate de vedetă pe Instagram au stârnit îngrijorare în rândul fanilor, care nu înțeleg cum a putut să slăbească atât de tare.

Raluca a dezvăluit pentru Click! secretul siluetei sale trase prin inel şi spune că a luat decizia de a se opera fiind preocupată de sănătatea sa.

„Trebuie să vă mărturisesc că sunt aceeași Raluca Bădulescu, am aceeași personalitate, am aceeași vervă, spirit. Sunt mândră că am reușit să fac această schimbare radicală, a venit ca o nevoie pentru starea mea de sănătate. Mă bucur că am ajuns să mă mândresc cu o siluetă de invidiat, dar nu despre asta este vorba în viață. Oamenii nu trebuie judecați prin prisma siluetei. Cu toții avem ceva special, frumusețea vine din interior, nu trebuie să alergăm dupa imaginea perfectă. Eu m-am simțit bine în pielea mea și atunci, mă simt foarte bine și acum. Sunt sănătoasă, acesta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate”, a declarat jurata de la „Bravo, ai stil!”.

Citeşte şi: Dan Diaconescu e gata să revină în atenţia publicului. Ce mutare plănuieşte fondatorul OTV pentru a ocoli interdicţia de apărea în presă

Raluca Bădulescu s-a reinventat odată cu operația de micșorare a stomacului în urma căreia a scăpat de 65 de kilograme. După ce a ajunsese să cântărească 121 de kilograme şi să aibă grave probleme de sănătate, în 2013 Raluca Bădulescu a apelat la operaţia de gastric sleeve.

„Eu am slăbit în total 65 de kilograme. Acum am 56, dacă facem un calcul matematic, mai bine nici nu îl fac. De la multă lume am auzit că au spus despre mine că am slăbit mult prea mult şi că nu e mai bine nici aşa. Am făcut o operaţie acum doi ani. Mă menţin aşa de 56-57 de kilograme de aproape un an. Mă menţin mâncând de toate, prăjituri, pizza pentru că eu sunt o gurmandă şi sunt toată viaţa o gurmandă. Eu nu m-am îngrăşat pe fond nervos, eu am mâncat”, povestea Raluca Bădulescu, în 2014.

Citeşte şi: Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes