Mormântul unui copil de doi ani îngropat cu bani şi bijuterii, devastat de hoţi. „Sunt nişte criminali oamenii ăştia”

Poliţiştii sunt în căutarea unor hoţi care au profanat nu mai puţin de nouă morminte într-un sat din Dâmboviţa. Indivizii au dezgropat şi locul de veci al unui copil de doi ani, de unde au furat mai multe bijuterii şi aproape 10.000 de lei.

16 nov. 2021, 12:30
Mormântul unui copil de doi ani îngropat cu bani şi bijuterii, devastat de hoţi. „Sunt nişte criminali oamenii ăştia”
foto: Adevărul

Mormântul unui copil de doi ani îngropat cu bani şi bijuterii a fost devastat în cimitirul din satul Petreşti, comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Cea care a alertat Poliţia a fost mama unui copil de doi ani, îngropat în urmă cu două săptămâni, ce venise să aprindă o lumânare.

Copilul fusese înmormântat cu mai multe obiecte de valoare, precum bijuterii şi o sumă de aproape 10.000 de lei. Tatăl băiatului spune că vrea să-şi îngroape fiul în altă parte deoarece îi e teamă să îl mai lase acolo.

„I-au fost luaţi banii pe care îi lăsasem cu el, 10.000 de lei şi două brăţări de la mână. După nenorocirea care s-a întâmplat trebuie să mai suportăm şi treaba asta! Sperăm să se ia toate măsurile şi să fie găsiţi şi pedepsiţi autorii. Sunt nişte criminali oamenii ăştia”, a mărturisit tatăl copilului de doi ani îngropat recent, conform Adevărul.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „PSD nu a făcut o nominalizare pentru premier, dar sunt ferm convins că va face acest lucru”

Poliţiştii au precizat că au fost profanate şi mormintele altor persoane îngropate recent.

Sătenii nu îşi amintesc ca liniştea celor răposaţi să mai fi fost tulburată în acest fel. Oamenii sunt de părere că autorii ştiau că în mormânt se aflau bani, pentru că au mers la sigur.

Poliţia Găeşti a demarat o anchetă şi vor fi prelevate probe de la faţa locului, pentru a-i găsi cât mai repede pe vinovaţi.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 16 noiembrie. Peste 4.000 de noi infectări COVID-19 şi aproape 400 de morţi