A murit de frig. Un bărbat a fost găsit îngheţat într-un parc din Iaşi

Gerul cumplit din aceste zile a făcut şi victime. Un bărbat a fost găsit îngheţat într-un parc din Iaşi, unde în noaptea de marţi spre miercuri temperaturile au coborât până la minus 9 grade Celsius.

18 feb. 2015, 10:30
A murit de frig. Un bărbat a fost găsit îngheţat într-un parc din Iaşi

Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani, cel mai probabil din categoria celor fara adapost, a fost gasit fara suflare in Parcul Copou. Descoperirea a fost facuta de o persoana care se deplasa prin parc in drum spre serviciu şi a anuntat imediat incidentul prin numarul unic de urgente 112.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO. Află cum va fi vremea în zilele următoare

In zona s-a deplasat un echipaj de polite, oamenii legii demarand cercetari pentru a stabili cum a murit barbatul. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) in vederea efectuarii necropsiei.

Gerul a pus stăpânire pe mai multe zone din ţară. Stația meteo Miercurea Ciuc a măsurat, miercuri dimineața, o temperatură de minus 25 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută valoare înregistrată în țară. La Joseni s-au înregistrat minus 23 grade Celsius, la Toplița au fost minus 21 grade, iar valori mai ridicate au fost măsurate la Odorheiu Secuiesc, unde au fost minus 14 grade și la Bucin, în zona montană, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 13 grade Celsius.

Temperaturi POLARE în România. GERUL pune stăpânire pe ţara noastră