Moş Crăciun a transmis mesajul său anual, din casa sa de la Polul Nord VIDEO

Din casa sa de la Polul Nord, Moş Crăciun le transmite tuturor copiilor şi oamenilor mari din lume Sărbători fericite. Şi le cere liderilor lumii să depună eforturi pentru a se asigura că 2013 va fi un an mai bun şi mai paşnic decât 2012.

RomaniaTV.net
19 dec. 2012, 06:31
Moş Crăciun a transmis mesajul său anual, din casa sa de la Polul Nord VIDEO

Casa lui Moş Crăciun a fost inundată de scrisori de la copii.

„Moş Crăciun a primit până acum circa 280.000 de scrisori şi, în fiecare an, primeşte în medie circa 500.000 de scrisori din întreaga lume. Iar noi, spiriduşii de la principalul oficiu poştal al lui Moş Crăciun, muncim din greu pentru a ne asigura că toate scrisorile către Moş Crăciun sunt livrate”, a declarat Elina, spiriduşul lui Moş Crăciun.

Înainte de a pleca în lunga sa călătorie, Moşul a transmis tradiţionalul său mesaj anual.

„Deci asta este. Încă un an se apropie de sfârşit. Acesta nu a fost un an uşor. Au fost probleme financiare în toată lumea, dar am fost foarte fericit să văd că părinţii tot nu au fost nevoiţi să facă economii în ceea ce priveşte copiii lor„, a spus Moş Crăciun.

Moşul are o singură dorinţă de Crăciun.

„Acesta a fost un an agitat, cu probleme în diferite părţi ale lumii, aşa că cea mai mare dorinţă a mea – pacea în lume – nu a fost îndeplinită încă. Însă încă privesc înainte, cu optimism, ca liderii lumii să lucreze la acest lucru„, a mai spus Moşul.

Iar la final, Moşul ne încurajează să nu uităm că dragostea este cel mai important lucru.

„Sper că veţi putea cu toţii să vă petreceţi Crăciunul cu cei dragi. Găsiţi timp să îi ajutaţi pe alţii. Aveţi grijă. Iubirea, asta este cel mai important. Vă doresc tuturor un Crăciun şi un An Nou fericit!”.