Moş Crăciun cu barbă naturală, tot mai căutat de sărbători VIDEO

Moda eco îşi face simţită prezenţă şi pe piaţa Moş Crăciunilor. Anul acesta, barba naturală face diferenţa. Tot mai mulţi români vor să închirieze moşi cu barbă naturală, în defavoarea celor cu barbă artificială.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 17:11
Moş Crăciun cu barbă naturală, tot mai căutat de sărbători VIDEO

Gheorghe Gheorghiu este colecţionar de meserie şi negustor de obiecte vechi. De sărbători însă, se transformă în Moş Crăciun.

„Încercaţi să vă puneţi imaginativ în locul lui Moş Crăciun. Să vedeţi că este şi frumos şi dificil. Dar îţi aduce satisfacţii. Când vezi o mare de copii bucurându-se, îi iau pe toţi, sunt înconjurat, vin şi se reped toţi să ţi spună: moşule, spune o poezie, moşule”, spune Gheorghe Gheorghiu.

Iar când moşul are şi barba naturală, este cu atât mai căutat. „Pe data de 24 decembrie sunt cele mai multe cereri, dar la un moment dat ne oprim, pentru că nu mai putem să luăm comenzile”, a declarat reprezentantul firmei de închirieri, Florentina Constantin.

Un Moş Crăciun cu barbă naturală are şi avantaje. „Copilul din instinct are tendinţa să tragă de barbă şi atunci, dacă ai barbă falsă, eşti deconspirat şi spiritul Crăciunului dispare”, mai spune Gheorghe Gheorghiu.

Diferenţa se simte şi la preţ. Dacă pentru un Moş Crăciun cu barbă artificială scoatem din buzunar între 100 şi 250 de lei, pentru unul cu barbă naturală vom scoate mai mult. Preţurile variază între 200 şi 400 de lei.