Moş Crăciun este prezent în şase filiale din Bucureşti ale Băncii Transilvania

Banca Transilvania a pregătit o surpriză pentru copii mici şi mari în perioada 15-20 decembrie. Rând pe rând, una din şase sucursale alese ale Băncii Transilvania îl va găzdui pe Moş Crăciun.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 11:39
Moş Crăciun este prezent în şase filiale din Bucureşti ale Băncii Transilvania

În fiecare zi, câte o locaţie dintre cele menţionate se transformă într-o destinație de poveste, unde copiii îl pot întâlni, lângă brad, chiar pe Moș Crăciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregătit un cadou-surpriză.

Moș Crăciun va veni, pe rând şi în zile diferite, în una dintre cele 5 sucursale BT Victoria,  Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii sau în Agenția Universitate. În celelalte 5 destinaţii care fac parte din caravană, atunci când Moşul este într-un alt sediu BT, banca a pregătit o surpriză pentru copilași, aşa încât vor fi întampinaţi de o mascotă: Maimuțica, Leul, Dinozaurul, Caţelul Snoopy sau de Crăciunița.

Programul evenimentelor

15 decembrie – 19 decembrie:

– 14:00-17:00 – Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Victoria (15 decembrie), Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) şi Agenția Universitate (19 decembrie).
– 13:00-17:00 – mascotele BT, Metropolitan Life şi Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în celelalte 5 sedii în care nu vine Mos Craciun în ziua respectivă.

Sâmbătă, 20 decembrie:

– 9:30 – 12:30 – Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Unirii.
– 9:00 – 12:30 – mascotele BT, Metropolitan Life sau Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon şi Militari.