Moş Crăciun le-a făcut o surpriză mare elevilor de la o şcoală. A venit pe un elefant şi le-a adus cadouri

Patru bărbaţi deghizaţi în Moş Crăciun au intrat într-un oraş din Thailanda călare pe elafanţi şi le-au adus cadouri, vineri, elevilor dintr-o şcoală locală.

22 dec. 2017, 16:50
Moş Crăciun le-a făcut o surpriză mare elevilor de la o şcoală. A venit pe un elefant şi le-a adus cadouri

Dresorii de elefanţi („mahout” în limba thailandeză, n.r.), costumaţi în Moş Crăciun, au vizitat o şcoală din străvechiul oraş thailandez Ayutthaya, aflat la 80 de kilometri nord faţă de Bangkok, a declarat Ittipan Kharwmalai, managerul unui sanctuar local pentru elefanţi.

Elefanţii au fost vopsiţi şi împodobiţi cu eşarfe albe şi roşii şi au oferit daruri, folosindu-şi trompele, miilor de copii prezenţi în curtea şcolii, declanşând strigăte de bucurie în rândul acestora.

Citeşte şi Casa lui Moş Crăciun există: Are chiar şi adresă!

De asemenea, pahidermele au susţinut spectacole de coregrafie, au dansat şi au pictat tablouri, a dezvăluit Ittipan Kharwmalai. Oferirea de cadouri în acea şcoală a devenit o veritabilă tradiţie anuală a sanctuarului local pentru elefanţi, care a început în urmă cu un deceniu, potrivit Agerpres.

Deşi Thailanda este o ţară predominant budistă, locuitorii ei au o atitudine foarte deschisă faţă de sărbătorile religioase ale celorlalte comunităţi, dintre care Crăciunul este cea mai populară.


loading...