Moş Crăciun le aduce americanilor „VREME EXTREMĂ” cu NINSORI, PLOI şi TORNADE

Cele mai multe zone din centrul Statelor Unite sunt lovite de ninsori şi ploi abundente, în timp ce un oraş a fost răvăşit de o tornadă.

RomaniaTV.net
22 dec. 2013, 10:16

Cel puţin doi oameni au murit, iar mai mulţi au fost răniţi după ce o furtună puternică s-a abătut asupra Statelor Unite.

eci de accidente au avut loc pe şosele din Statele Unite, din cauza condiţiilor meteorologice extreme. Căderile masive de zăpadă şi poleiul au dat traficul peste cap, iar multe drumuri au fost chiar închise.

Şi traficul aerian a fost afectat. Sute de zboruri au fost deja anulate. Furtuna care s-a abătut asupra Statelor Unite riscă să le dea peste cap americanilor planurile de vacanţă. Peste 94 de milioane de oameni sunt aşteptaţi să călătorească în sezonul sărbătorilor.

Vezi şi NINGE în DEŞERT: Un val de frig neobişnuit a cuprins Orientul Mijlociu GALERIE FOTO

Furtuna din Statele Unite a adus şi fenomene meteorologice rare pentru această perioadă. Zeci de case dintr-un oraş din centrul ţării au fost distruse, după ce o tornadă a măturat zona.

De parcă nu ar fi de ajuns, meteorologii au avertizat că vremea nu se va îndrepta. Totodată, autorităţile au emis avertizări de inundaţii pentru mai multe state din centrul ţării.