Moş Crăciun s-a vaccinat cu doza booster la Institutul Marius Nasta

Moș Crăciun a făcut doza de rapel booster Centrul de vaccinare de la Institutul “Marius Nasta” din București și a început să ducă daruri copiilor.

09 dec. 2021, 14:47
Moş Crăciun s-a vaccinat cu doza booster la Institutul Marius Nasta

Moş Crăciun şi-a făcut doza booster a vaccinului împotriva COVID-19 şi e pregătit să împartă cadouri copiilor.

„Moș Crăciun are încredere în medicină și în știință, iar astăzi a făcut doza 3 de rapel (booster) la Centrul de vaccinare de la Institutul “Marius Nasta” din București. A fost tratat de medici de două ori numai în acest an, dar acum este bine.

Citeşte şi: Octavian Jurma: Valul Omicron va fi unul al copiilor şi tinerilor în România

De la centrul de vaccinare, “Moșul” și echipa Institutului “Marius Nasta” au dus daruri copiilor internați la secțiile 9 și 10 de pediatrie.

“Moșul” a vrut să transmită un mesaj clar: trebuie să avem încredere în medici și în știință”, au transmis reprezentanţii Campaniei de vaccinare anti-COVID din România pe pagina de Facebook Ro-vaccinare.

Citeşte şi EXCLUSIV | Medicul Adrian Marinescu nu vrea vaccinare obligatorie anti-COVID. „Funcţionează ca un bumerang. S-ar putea să obţii efectul invers”

Adrian Marinescu confirmă noul val provocat de Omicron în România, după sărbători:”Trebuie să privim un pic altfel lucrurile faţă de ce a fost acum doi ani”

Adrian Marinescu confirmă noul val provocat de Omicron în România. Medicul a explicat că cel mai probabil acesta va apărea în a doua parte a lunii ianuarie, după interacţiunile din timpul sărbătorilor de iarnă.

„Cred că trebuie să privim un pic altfel lucrurile faţă de ce a fost acum doi ani. O să conteze numărul de infecții dar o să conteze mult mai mult care sunt forme care într-adevăr pun probleme, necesită internare, complicații vom discuta de formele severe şi de paturile de la terapie intensivă.

Aici ar trebui să fie diferența şi dacă se păstrează ceea ce știm deja legat de Africa de Sud şi la cazurile izolate din Europa ar trebui să avem o situaţie mai bună, mă refer la formele severe care vor fi mai puține. Trebuie să fim mai echilibrați să știm ce cifre vor conta când ne uitam în fiecare zi la ora 13:00 (n.r bilanț infectări)”, a explicat medicul de la „Matei Balş”.


loading...
Partenerii noștri