Moș Crăciun vine cu tolba plină mai devreme la LIDL! Surpriza colosală de care au parte românii în această perioadă

Moș Crăciun vine mai devreme pentru români anul acesta la LIDL. În preajma Sărbătorilor de Iarnă, retailerul german a dat iama în tolba Moșului și le-a pregătit clienților săi mai multe surprize care le vor transforma această perioadă festivă într-o experiență magică, de neuitat.

12 dec. 2023, 14:42
Moș Crăciun vine cu tolba plină mai devreme la LIDL! Surpriza colosală de care au parte românii în această perioadă
Moș Crăciun vine mai devreme la LIDL!

Moș Crăciun vine cu tolba plină mai devreme la LIDL! Astfel, reprezentanții LIDL au anunțat că le-au pus la dispoziția clienților din România noi cupoane de reduceri.

Citește și Lidl, surprize pentru români! Cele mai cumpărate produse, reduse în perioada 11-17 decembrie

Moș Crăciun vine cu tolba plină mai devreme la LIDL!

Potrivit LIDL, prin intermediul acestor cupoane de reducere #LidlPlus, pe care românii le pot lua direct din aplicația mobilă, cumpărăturile de Crăciun sunt mult mai avantajoase și devin totodată mult mai plăcute.

Cu aceste cupoane #LidlPlus pe care clienții trebuie să le activeze înainte de a merge la magazin, beneficiază de reduceri considerabile la o gamă de produse.

Dacă nu te descurci foarte bine cu tehnologia, nu trebuie să îți faci griji pentru că procesul de utilizare ale acestor cupoane este simplificat. Tot ce trebuie să faci este să scanezi cardul digital la casa de marcat pentru a profita de aceste oferte speciale.

Începând de săptămâna aceasta, LIDL România își invită clienții să descopere colecția #LidlDeluxe, o selecție exclusivistă de produse fine care au un gust deosebit. Această gamă rafinată include și în acest an aperitive sofisticate, deserturi rafinate și alte delicii, toate gândite pentru a aduce luxul  pe masa de Crăciun a românilor. Dacă și tu te pregătești să devii gazdă de Sărbători acum ai ocazia să îți impresionezi oaspeții cu gusturi deosebite și preparate alese.

Și în acest an retailerul s-a gândit la toate și de luni vine cu numeroase idei de cadouri pentru cei dragi: de la jucării pentru copii, la decorațiuni festive pentru casă și chiar articole vestimentare de sezon. Foarte important de precizat este faptul că magazinul oferă o gamă variată de opțiuni, potrivite pentru toate gusturile și toate bugetele.

LIDL România îi invită pe români să se bucure de magia Crăciunului într-un mod special, iar cupoanele #LidlPlus sunt perfecte în această perioadă când începe goana după cadouri și preparatele specifice.

Pentru că nu mai este mult până la sărbătorile de iarnă, Lidl aduce mai multe seturi de instalații luminoase pentru bradul de Crăciun. Instalațiile sunt disponibile în mai multe mărimi: 20 LED, 180 LED și 200 LED, fiecare beneficiind de un cablu de alimentare de 10 m. Prețul acestora variază, fiind cuprins între 14,99 – 49,99 lei.

Instalațiile au 8 efecte luminoase: patru efecte de flacără, două efecte de variere a intensității, un efect de mixare și o lumină constantă, dar și un temporizator de șase ore cu repetare zilnică.

Pe lângă decorațiunile clasice de Crăciun, Lidl vine și cu o ofertă generoasă în materie de dulciuri, într-o ediție specială pentru sărbători. O figură de ren, cu ciocolată, costă 54,99 lei. Clienții pot găsi globuri din sticlă cu 9,99 lei setul, globuri de plastic cu 19,99 lei stul, stickere decorative de sărbători la 4,99 lei și seturi de globuri în diferite forme la 39,99 lei.

Citește și Unde se găsesc cei mai ieftini brazi de Crăciun. Dedeman, Lidl și Kaufland se află în topul clasamentului