Moş Iacob punea fete să se prostitueze pentru mici, bere şi bălegar

Punea fete să se prostitueze şi primea în schimb lapte, caş, mici, bere şi chiar bălegar. Vorbim despre un bărbat de 77 de ani din oraşul ieşean Târgu Frumos. Pensionarul este acuzat că a obligat opt fete să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 10:31

Moş Iacob găzduia fetele, dintre care două minore, în locuinţa sa şi le punea să muncească toată ziua. Seara, pensionarul le pregătea pentru program. Le făcea rost de clienţi, spun anchetatorii, de la care lua bani, în general. Sumele variau între 40 şi 60 de lei.

„Eu n-am nici o vină. Am pensie de 300 de lei şi muncesc pământul pentru a mă întreţine. Fetele munceau la mine cu ziua şi le dădeam câte 35 de lei. Una, care nu avea unde să locuiască, mai rămânea la mine, dar stătea separat într-o cameră în spate. Pot să mă condamne, dar mă condamnă degeaba pentru că sunt nevinovat”, a spus moş Iacob.

Procurorii spun că unul dintre bărbaţi ar fi plătit pentru sex chiar cu şase kilograme de caş. Alţi clienţi i-ar fi dat lui Moş Iacob lapte, mici, ţigări şi chiar bere.

Bătrânul este cercetat de procurorii DIICOT pentru acte sexuale cu minori şi trafic de minori.


loading...
Partenerii noștri