MOS NICOLAE 2016. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL NICOLAE 2016

MOS NICOLAE SFANTUL NICOLAE 2016 MESAJE. MOS NICOLAE este un personaj legendar și mitic, care aduce daruri copiilor în ajunul sărbătorii de SFANTUL NICOLAE, în seara zilei de 5 decembrie. Sărbătoarea de SFANTUL NICOLAE are loc pe 6 decembrie. De MOS NICOLAE îşi serbează ziua toţi cei pe care îi cheamă Nicolae, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Ca prezentam cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL NICOLAE 2016.

06 dec. 2016, 06:57
MOS NICOLAE 2016. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTUL NICOLAE 2016

MOS NICOLAE SFANTUL NICOLAE 2016 MESAJE. Cei care vor sa trimita MESAJE sau FELICITARI de MOS NICOLAE se pot inspira din cele de mai jos.

Sfântul Nicolae 2016. Legenda lui Moş Nicolae

MESAJ DE MOS NICOLAE. Sper ca sarbatoarea Sfîntului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!

MESAJ DE MOS NICOLAE. Cu numele sa ne traiesti, ani multi sa infloresti, ca un mar, ca un par, ca un fir de trandafir! La multi ani Nicolae!

MESAJ DE MOS NICOLAE. De San’ Nicoara iti doresc la multi ani cu sanatate, in viata sa ai de toate!

MESAJ DE MOS NICOLAE. Azi, de ziua numelui iti urez sa ai parte de zile senine si insorite, de fericire si de tot binele din lume!

MESAJ DE MOS NICOLAE. Iti doresc ca de ziua ta de nume dorintele sa devina realitate, sperantele sa devina impliniri si orice cadere un pas inainte. La multi ani!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Peste 800.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Nicolae. Din totalul persoanelor care poartă aceste nume, aproape 538.500 sunt bărbați (Nicolae, Niculai, Nicusor, Niculae, Nicu, Nicula, Nicoara), iar aproximativ 280.000 sunt femei (Nicoleta, Niculina, Neculita, Nicolina, Nicola).

Mesaje de Sfântul Nicolae pentru prieteni şi familie

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Mesaje pentru prieteni și familie de Sfântul Nicolae

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!

MESAJE SF NICOLAE. „Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tauîncă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te că este același care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!

Sfântul Nicolae 2016. Tradiţii şi obiceiuri în întreaga lume

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate, bătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți alături de cei dragi.”

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. SFANTUL NICOLAE 2016: Mesaje religioase de Sfântul Nicolae

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Îti doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. În această sfântă zi, îti doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf. Nicolae să te călauzească mereu în viață. LA MULȚI ANI!

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Apropiidu-se o mare zi de sărbătoare, Sf. Nicolae și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE: Felicitări pe care le puteţi trimite de Sf. Nicolae 2016 celor dragi

MESAJE de Sf. Nicolae. SFÂNTUL NICOLAE 2016: Mesaje haioase

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Astăzi, de ziua ta, Moș Nicolae ți-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumește-te cu mine!”

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Anul acesta Moș Nicolae nu ti-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. In ultimii ani, Moș Nicolae a venit la mine cu… dragoste si speranța… El știe ca nu sufăr daca nu vine încărcat cu daruri pentru cizmulițele mele. Sunt norocoasa doar sa știu ca el exista si ca ii face pe apropiații mei fericiți. Tu ești unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moș la tine, sa-ti sufle in ureche fericirea.

MESAJE SF NICOLAE. Mesaje în versuri de Moş Nicolae

„Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viață numai flori,

Noroc si bucurie.

La mulți ani, Nicolae/Nicolata!”

Hai noroc și voie bună,
Să petrecem împreună,
C-astăzi este o zi mare,
Și-i motiv de sărbătoare.
La mulți ani, Nicolae!

Ce-ți urez de ziua ta?
Un ocean de sănatăte,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Și un sincer la mulți ani!

Un gând bun și-o sărutare,
Azi, la ceas de aniversare,
Sfântul Nicolae să te ocrotească,
Visele să ți se-mplinească!
La mulți ani, Nicolata!

Pe-o petală de lalea,
La Mulți Ani din partea mea,
Iar pe una de bujor,
Te iubesc și te ador!
La mulți ani, Nicolae/Nicolata!

Cu simple cuvinte,
Iți urez fierbinte,
Mulți ani înainte!
Ani cu cer senin
Și noroc deplin,
Ani cu porți deschise,
Pentru nenumărate vise!
La mulți ani, Nicolae/Nicolata!

Să-ți dea Domnul sănătate,
Judecată înțeleaptă,
Viață lungă pământească,
Ce dorești să se-mplinească!
La multi ani fericiți, Nicu!

De ziua ta Niculina mă lasă,
Să dau cuvînt dorinței ce m-apasă,
De a-ți spune că mi-ești dragă și îți doresc,
Tot binele din lume și noroc ceresc.

MESAJE de MOS NICOLAE. SMS-uri, urări şi felicitări pe care le poţi trimite de Sfântul Nicolae 2016

MESAJE SF NICOLAE. MESAJE, URĂRI ȘI SMS-URI de SFÂNTUL NICOLAE

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Fie ca Sărbătorile de Iarnă, în special cea de Sfântul Nicolae, să îți aducă lumină și bucurie. Să avem cu toții înțelepciune și putere pentru a fi mai buni, să ne ajute să dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor și celor apropiați, dar și celor care au nevoie!”

MESAJE DE SFANTUL NICOLAE. Dacă esti supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic. Asa că e bine să ai sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu. Trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire. Apoi uită-te în ghetuţe: ai un gând bun de la mine!