Moş Nicolae: Ce cadouri vei primi anul acesta, în funcţie de zodie

Cei dragi te cunosc suficient de bine încât să nimerească darul perfect pentru tine. Adică nu ei... ci Moş Nicolae.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 09:11
Moş Nicolae: Ce cadouri vei primi anul acesta, în funcţie de zodie

BALANTA

Anul acesta, Moş Nicolae îţi va aduce în dar bilete la concertul unui artist preferat.

E posibil ca partenerul tău să se gândească chiar să îţi facă cadou o chitară, pentru a începe să exersezi ceea ce îţi place. Şi cum mereu eşti în căutare de echilibru, prietenii te pot ajuta cu lumânărele, uleiuri esenţiale sau un covor pentru yoga.

Citeşte şi Moş Nicolae 2017: Tradiţii de Sfântul Nicolae în Europa: Care este ritualul celor necăsătoriţi

SCORPION

Moşul îţi va aduce anul acesta o pereche de ochelari de soare, pentru că ştie că îţi place să fii sub acoperire chiar şi pe timp de iarnă.

Nu sunt excluse nici accesoriile pentru iarnă, cum ar fi căciuli, mănuşi sau fulare. Partenerul tău va face o alegere exact pe placul tău, una cu trimitere către dormitor. O lenjerie seducătoare va fi un cadou atât pentru tine, cât şi pentru el.

Citeşte şi Moş Nicolae – tradiţii şi obiceiuri. În popor se crede că de Sfântul Nicolae începe iarna, cu adevărat

SAGETATOR

Moşul ar face bine să evite scenele incomode şi să nu îţi aducă ceva ce nu îţi place, pentru că îi vei spune acest lucru.

Cel mai probabil, în ghetuţe vei găsi o geantă frumoasă sau o cameră foto, pentru că îţi plac călătoriile de orice fel, iar aceste obiecte chiar ţi-ar fi utile. Dacă mergi frecvent în drumeţii, cei apropiaţi îţi vor face cadou un echipament de camping. Nu sunt excluse nici aceesorii pentru animalul tău de companie ori un semn interesant de carte.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.