Moştenire uriaşă primită de un român după moartea unei italience

Un român care a avut grijă de o femeie din Italia, timp de zece ani, a primit o avere uriaşă după moartea acesteia.

25 dec. 2020, 09:54
Moştenire uriaşă primită de un român după moartea unei italience

Moştenire uriaşă primită de un român după moartea unei italience. Acesta a primit  șase milioane de euro, după ce femeia pe care a îngrijt-o a murit și i-a lăsat lui toată averea.

Moştenire uriaşă primită de un român după moartea unei italience. Rudele femeii au atacat testamentul

George Dobre are 47 de ani şi este unicul moştenitor al Paulei Fagarazzi. Aceasta a murit în urmă cu doi ani şi i-a lăsat bărbatului toată averea sa, conform, ro.blastingnews.com

Rudele italiencei s-au chinuit timp de doi ani să-l dezmoştenească pe românul care a avut grijă de femeie timp de mai bine de 10 ani, însă judecătorii au decis că acesta este, potrivit legii, unicul moştenitor al Paulei.

Presa italiana speculează că între defunctă și român ar fi fost vorba și de o legătură amoroasă, asa cum sustin jurnalistii de la nuovavenezia.gelocal.it

Citeşte şi Nepotul lui Pablo Escobar s-a îmbogăţit peste noapte! Ce moştenire i-a lăsat „Regele Cocainei”. Suma este colosală

Florin Marin, despre moştenirea lăsată de preot: „Cui nu-i plac banii?

Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, din România, a declarat că „a meritat” banii după ce fostul preot, Philip Clements a murit singur într-un spital din București, la vârsta de 81 de ani. Florin trebuie să primească acum o asigurare de viață și 10.000 de lire sterline pentru a acoperi înmormântarea partenerului său.

De asemenea, Florin va rămâne acum cu suma de 150.000 de lire sterline lăsaţi moştenire de partenerul său, lucru care i-a înfuriat pe membri familie preotului, susţinând că acum Florin a obţinut ceea ce a visat din totdeauna. Cu toate acestea, Florin a criticat acuzaşiile familie, spunând: „Nu sunt un materialist. Cui nu-i place banii?”

„Nu putem trăi în această lume dacă nu avem bani, dar nu înseamnă că ești un materialist.  Nu înseamnă că dacă te căsătorești cu un tip mai în vârstă, ești un materialist. Eram îndrăgostit de Philip”, a declarat Florin pentru The Sun.

El l-a descris pe Philip Clements drept un „om uimitor” pe care l-a iubit cu drag, adăugând că au avut o relație „foarte frumoasă”.

Florin Marin și Philip Clements au format unul din cele mai inedite cupluri de pe scena showbizului românesc. Ce doi s-au căsătorit oficial, în urmă cu trei ani, în Marea Britanie. Fostul vicar a murit, la 81 de ani, după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias din Capitală în stare gravă.