Nepotul lui Pablo Escobar s-a îmbogăţit peste noapte! Ce moştenire i-a lăsat „Regele Cocainei”. Suma este colosală

Nepotul lui Pablo Escobar, cunoscutului traficant de droguri columbian, a declarat că a găsit 18 milioane de dolari în numerar ascunşi în peretele casei unchiului său.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 05:13
Nepotul lui Pablo Escobar s-a îmbogăţit peste noapte! Ce moştenire i-a lăsat „Regele Cocainei”. Suma este colosală

Acesta a susţinut în nenumărate rânduri că nu fost prima dată când a găsit lucruri în ascunzătorile unchiului său. Printre lucrurile descoperite se află un stilou de aur, telefoane prin satelit, o maşină de scris şi on rolă de film nedevelopată, scrie Mediafax. 

Bărbatuş, care locuieşte în apartament de cinci ani, spune că unele bancnote sunt deteriorate şi inutilizabile.

Citeşte şi: Fostul ucigaş plătit al lui Pablo Escobar a murit. Velasquez a omorât 250 de oameni şi a ordonat alte 3.000 de crime

Pablo Escobar a petrecut zeci de ani luptându-se cu guvernul columbian pentru a evita extrădarea în SUA şi a fost în cele din urmă ucis într-un raid poliţiei în 1993. Narcoteroristul şi-a format cartelul la Medellin la sfârşitul anilor 1970 şi, în anii 80′, făcea contrabandă cu 80% din cocaină vândută în SUA.

Escobar, supranumit „Regele Cocainei”, a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, pe măsură ce afacerea sa atragea venituri estimate la 420 de milioane de dolari pe săptămână. În 1989, a fost clasat ca al şaptelea cel mai bogat om din lume.

Citeşte şi: Imagini spectaculoase după arestarea lui El Chapo: „Sunt agricultor” VIDEO

„El Patron”, a fost arestat de autorităţi în 1991 şi ţinut într-o închisoare auto-proiectată numită Catedrala, unde putea alege deţinuţii şi a continuat să-şi conducă operaţiunile.

Oficialii estimează că cartelul lui Escobar a fost în spatele a peste 5.000 de crime doar între 1989 şi 1993.


loading...
Partenerii noștri