Moţiunea PDL şi PPDD pe buget va fi dezbătută pe 28 noiembrie

Deputaţii vor dezbate, joi, 28 noiembrie, moţiunea simplă iniţiată de PDL şi PPDD intitulată "Taxare până la capăt, USL te vrea sărac!", a stabilit, marţi, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 16:20
Moţiunea PDL şi PPDD pe buget va fi dezbătută pe 28 noiembrie

„Moţiunea se va discuta săptămâna viitoare, joi, la ora 10.00, până la 12.00, după care va fi votul final”, a precizat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a anunţat, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, depunerea moţiunii simple „Taxare până la capăt, USL te vrea sărac!”, a cărei dezbatere a fost respinsă săptămâna trecută de către conducerea Camerei.

„Vom depune moţiunea noastră care dintr-o motivaţie foarte subţire ne-a fost respinsă. Moţiunea simplă «Taxare până la capăt, USL te vrea sărac» vizează situaţia economică în contextul bugetului pe acest an, al rectificărilor bugetare şi bugetului pe anul viitor, care va intra în dezbaterea Parlamentului. Dezbaterea moţiunii noastre va orienta şi opţiunile dumneavoastră pentru noul buget”, a precizat Toader.

Moţiunea este iniţiată de PDL şi PPDD, iar dezbaterea acesteia a fost respinsă săptămâna trecută pe motiv că făcea referire la proiectul bugetului de stat pe 2014 care nu fusese încă depus la Camera Deputaţilor.