Moţiunea PNL preia atacurile lui Băsescu la adresa lui Ponta, a PSD şi a Guvernului

Liberalii au depus, marţi, la Parlament moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ponta. Actualul Executiv condus de Victor Ponta duce România în orizontul 'întunecat şi corupt' din perioada 2001-2004, dar şi în perioada de dinainte de 1989, când partidul unic acaparase întreaga ţară, se susţine în textul moţiunii de cenzură "Opriţi Guvernul Ponta 3 - Guvernul corupţiei, demagogiei şi minciunii". 

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 09:42
Moţiunea PNL preia atacurile lui Băsescu la adresa lui Ponta, a PSD şi a Guvernului

Temele de atac folosite de Traian Basescu la adresa PSD, a lui Victor Ponta si a Guvernului sunt preluate tot mai mult si de liberali, potrivit stiripesurse.ro. O analiza de continut asupra textului motiunii PNL arata ca liberalii au ajuns sa foloseasca repetat temele de atac ale lui Basescu.

Textul contine zeci de preluari ale atacurilor lui Traian Basescu. Exemple – 12 acuzatii de minciuna, 15 acuzatii de coruptie, 22 acuzatie de legaturi cu baronii, 5 acuzatii de comunism, 5 acuzatii legate de justitie si o acuzatie legata de plagiat. Toate sunt teme lansate in spatiul public şi de cei care il sustin pe Traian Basescu, inclusive de Udrea sau Roberta Anastase, cele care au semnat alaturi de Crin Antonescu aceasta motiune.