Moţiunea simplă privind educaţia, depusă de PNL şi PDL la Camera Deputaţilor

Grupurile parlamentare PNL şi PDL au depus miercuri în plenul Camerei Deputaţilor o nouă moţiune simplă, intitulată 'PSD amanetează educaţia pentru a achiziţiona voturi'.

17 sept. 2014, 09:20
Moţiunea simplă privind educaţia, depusă de PNL şi PDL la Camera Deputaţilor

‘Deputaţii PNL şi PDL vă înaintăm spre dezbatere şi adoptare moţiunea simplă ‘PSD amanetează educaţia pentru a achiziţiona voturi’‘, a anunţat liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe.

Moţiunea ar urma să fie analizată în şedinţa Biroului Permanent de miercuri.

Deputata PDL Raluca Turcan a declarat luni că în moţiunea simplă cu titlul ‘PSD amanetează educaţia pentru a achiziţiona voturi’ se solicită demisia ministrului Educaţiei şi retragerea Ordonanţei de Urgenţă 49/2014.

ACL consideră incalificabil modul în care PSD gestionează învăţământul românesc şi a decis să depună marţi moţiunea simplă ‘PSD amanetează educaţia pentru a achiziţiona voturi’. Ponta este într-un mod cinic şi trist potenţial candidat pentru Cartea Recordurilor. PSD a răsturnat valorile în educaţia românească şi le spune cu cinism elevilor de clasa întâi şi a doua că dacă nu ai carte, ai parte. La fel le spune cu dispreţ celor care termină liceul că înveţi, nu înveţi, tot te alegi cu o diplomă‘, a spus Turcan într-o conferinţă de presă.

CITEŞTE ŞI Deputaţii PNL şi PDL vor depune o moţiune simplă ‘Ministerul MTO – minciună, taxare, oprirea economiei’