Motivarea judecătorilor: educatoarea hoaţă a fost trimisă după gratii pentru reeducare VIDEO

România TV a obţinut în exclusivitate motivarea judecătorilor care au condamnat-o pe tânara prinsă la furat din case. Educatoare si iubitul ei au fost prinşi în flagrant în timp ce spargeau o locuinţă. Judecatorii au considerat că educatoarea trebuie să stea după gratii, pentru reeducare.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 11:07
Motivarea judecătorilor: educatoarea hoaţă a fost trimisă după gratii pentru reeducare VIDEO

Judecătorii susţin că singura modalitate ca educatoarea în vârstă de 21 de ani, Elena Claudia Chirilă, să fie reintegrată în societate şi să poată preda în grădiniţe este să stea după gratii. Astfel, ea a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare în timp ce iubitul ei are de ispăşit şapte ani de închisoare cu executare.

Judecătorii sunt convinşi că cei doi îşi planificau din timp fiecare jaf apoi mergeau şi vedeau ce se întâmplă în zonă. Aveau grijă ca jafurile să aibă loc în apropierea apartamentului lor, fie în cartierul Drumul Taberei, fie în Militari. Mai mult, în timp ce au fost prinşi, cei doi erau atât de nerăbdători să vadă prada obţinută în timpul jafului încât au scos pe stradă bijuteriile şi s-au uitat la ele. Acum ar trebui să stea după gratii, însă decizia poate fi atacată cu recurs.