Motive de îngrijorare pentru Steaua. Ajax are puşti excepţional, cu poftă de gol VIDEO

Viktor Fischer este un tânăr jucător danez, în vârstă de 18 ani, pe care Ajax l-a transferat în anul 2011 de la FC Midtjylland. În această ediiţie de campionat el a marcat atât împotriva lui PSV Eindhoven cât şi în poarta lui Feyenoord.

22 ian. 2013, 08:38
Motive de îngrijorare pentru Steaua. Ajax are puşti excepţional, cu poftă de gol VIDEO

Au mai rămas aproape trei săptămâni până la meciul tur cu Ajax Amsterdam, pe care Steaua îl va disputa în 16-imile de finală ale Ligii Europa. Olandezii au început sezonul în forţă, câştigând cu 3-0 derby-ul cu Feyenoord, partidă la care a asistat şi antrenorul roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf.

Steliştii au de ce să se teamă de „lăncieri”, în ciuda jucătorilor tineri din lotul acestora. În seria „de ţinut minte acest jucător” este de remarcat tânărul danez Viktor Fischer, în vârstă de numai 18 ani, care a marcat de două ori în poarta lui Feyenoord, însă după partidă el a declarat: „Am suferit un pic, uneori am pierdut mingea. Eu nu am jucat aşa bine. Am marcat două goluri, dar ar fi trebuit să fie trei!„.

Puştiul minune adus din Danemarca s-a remarcat încă de anul trecut, când a marcat inclusiv împotriva lui PSV Eindhoven şi este privit ca unul dintre tinerii de perspectivă din fotbalul european.

Iată cele mai bune momente ale lui Viktor Fischer, din meciul cu Feyenoord.