Motive întemeiate pentru care şi femeile ar trebui să bea bere

Barbatii se declara mari bautori de bere, femeile insa nu sunt fanul numarul unu al berii. Ce trebuie stiut insa este faptul ca pe langa aroma puternica, berea contine foarte multe vitamine si minerale benefice corpului. Vezi mai jos de ce si femeile ar trebui sa consume bere.

12 sept. 2013, 05:56
Motive întemeiate pentru care şi femeile ar trebui să bea bere

Berea reduce riscul de apariţie a pietrelor la rinichi şi al ulcerului, hidratează mai bine ca apa după efort fizic, creşte colesterolul bun, menţine sănătatea oaselor si nu ingrasa.

Drojdia de bere este o sursă bogată de minerale si vitamine cu numeroase beneficii pentru frumuseţea ta. Ea contine minerale precum cromul, seleniul, proteine şi un complex de vitamine B. Berea este un produs cosmetic la îndemână oricui. Acesta netezeşte eficient părul.

Berea deţine numeroase calităţi nutritive graţie complexului de vitamina B. Biotina reconstruieşte structura firului de păr, reparand-o integral. Rezultatul oferit este un păr revitalizat, mai strălucitor ca niciodată. Berea este un preparat minune care împiedică căderea părului, care-ţi face podoaba capilară mai bogată şi mai îngrijită.

Berea poate fi folosita si ca tratament impotriva acneei. Pentru ca are un efect antibacterian si contine foarte multe vitamine, aceasta poate regenera si poate vindeca suprafata pielii.

Citeste mai mult pe lyla.ro