Motive pentru care femeile mimează orgasmul

Deşi nu este un lucru de care să fim mândre, trebuie să recunoaştem că multe dintre noi s-au prefăcut de mai multe ori în viaţa lor în dormitor. Aşa că am decis să le explicăm domnilor care poate şi-au dat seama, deşi de multe ori ei nici măcar nu realizează acest lucru, de ce alegem uneori să ne prefacem că avem orgasm. Aceste explicaţii sunt totodată în conformitate cu ultimele studii efectuate de sexologi renumiţi la nivel mondial.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 08:54
Motive pentru care femeile mimează orgasmul

Deci domnilor, iată de ce uneori ne prefacem în pat!

Nu vrem să vă rănim sentimentele. O femeie îndrăgostită se va feri să recunoască în faţa partenerului că nu s-a simţit pe culmile fericirii, de teama ca acesta să nu se simtă umilit.

Nu avem chef de sex. Mimarea orgasmului este soluţia cea mai la îndemână pentru a scăpa cât mai repede de o partidă de sex de care nu avem chef, deşi o facem pentru a vă fi pe plac. Şi mai ştim că domnii „vin” ultimii, aşa că încercăm să grăbim şi momentul plăcerii voastre.

Suntem deprimate. Am avut o zi proastă, ne simţim grase, lipsite de chef şi numai de sex nu ne arde, însă pentru a vă satisface, o facem. Decât să vă explicăm toate aceste lucruri, mai bine ne prefacem şi terminam cât mai repede cu asta.

Citiţi aici mai mult