Motive pentru care iubitul tău se comportă urât cu tine. Ce trebuie să faci

Există relaţii abuzive şi relaţii care nu aduc nici o satisfacţie şi niciun beneficiu celor implicaţi. Pe cele abuzive le poţi recunoaşte cu uşurinţă şi este preferabil să pleci din acea zonă, dacă te simţi ameninţată câtuşi de puţin.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 09:30
Motive pentru care iubitul tău se comportă urât cu tine. Ce trebuie să faci

Daca insa relatia ta care a fost foarte buna pana la un moment dat incepe sa scartaie, iar partenerul tau nu face altceva decat sa te trateze urat, din senin, se poate sa fie din cauza ca raporturile dintre voi s-au schimbat.

Inainte de a evalua eventualele motive ale acestei transformari, inceteaza sa te invinovatesti. Nu il determini tu pe partenerul tau sa se poarte urat, ci este o alegere care ii apartine in totalitate.

Iata din ce cauze te trateaza necorespunzator:

1. Jongleaza cu sentimentele tale

Este posibil ca iubitul tau sa fie un baiat rau in adancul sufletului. Daca te tachineaza doar pentru a obtine mai multa atentie din partea ta, este clar ca vrea sa te faca sa fii cat mai dependenta de el.

2. Nu comunici cu el

Poate ca ii consideri comportamentul total neadecvat, dar nu ii spui ce te deranjaza. El te simte mai rece si mai lipsita de entuziasm si probabil ca nici nu stie cum sa reactioneze. Spune-i ce simti si discuta cu el indiferent ce problema ati avea.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.  


loading...