MOTIVE pentru care o RELAŢIE nouă NU funcţionează după despărţire

De cele mai multe ori, relaţiile pornite imediat după o despărţire par sortite eşecului. Poate că nu vrei să fii singur(ă), poate crezi că aşa îl(o) vei uita mai uşor, poate asta simţi că trebuie să faci…

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 19:57
MOTIVE pentru care o RELAŢIE nouă NU funcţionează după despărţire

Iată 5 motive pentru care relaţiile dupa o despărţire nu funcţionează.

1. Nu ai timp să te refaci

O inima frântă nu se reface usor. Toate visele şi speranţele pentru un viitor alături de ex s-au năruit, iar tu trebuie să-ţi dai timp să te pui din nou pe picioare şi să accepţi ce îţi va rezerva perioada următoare. Nu începe o relaţie decât dacă te simţi pregătit(ă) pentru asta. Numai aşa poţi fi fericit(ă).

 2. Lecţii neînvăţate

De cele mai multe ori, în relaţiile începute imediat după o despărţire faci greşeli similare cu cele din relaţia precedentă. Te “lipeşti” de cineva care este o copie aproximativ fidelă a fostului partener şi încerci să te concentrezi pe punctele pozitive, omiţând ceea ce contează cu adevărat: cauzele care au dus la deteriorarea relaţiei. Şi atunci, repeţi greşelile, cu sau fără voie. Specialiştii recomandă să nu porneşti o relaţie nouă dacă n-ai învăţat ceea ce trebuia din relaţia precedentă.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro