Motive pentru care trebuie să consumaţi neapărat bere

Cu totii stim ca berea este o bautura alcoolica, pe care oamenii prefera sa o bea cu anumite mancaruri, mai ales in America de Nord si Europa.

23 iun. 2017, 15:24
Motive pentru care trebuie să consumaţi neapărat bere

Berea contine proteine si o cantitate mai mare de Vitamina B, decat vinul, iar continutul de antioxidanti este egal cu cel al vinului. Trebuie sa mai stiti si ca berea este o sursa importanta de minerale, esentiale pentru metabolism.

Daca o consumati in cantitati moderate, cu siguranta va intareste sanatatea.

Motive pentru care trebuie sa consumati bere:

Berea mentine sanatatea rinichilor! Un studiu recent a scos la iveala faptul ca berea chiar poate trata rinichii. De fapt, fiecare sticla de bere consumata, scade sansele aparitiei pietrelor la rinichi, cu 40%.

Berea scade colesterolul! Iata ce trebuie sa stiti- fibrele din bere ajuta la scaderea colesterolului LDL.

Berea creste nivelul de vitamina B! Expertii sunt de parere ca aceasta bautura contine mai multe tipuri de Vitamina B (B1, B2, B6 si B12). Tot ei au mentionat si faptul ca persoanele care consuma bere au un nivel mai crescut de Vitamina B6.

Berea mentine oasele sanatoase! Da, un studiu mentiona ca nivelul crescut de silicon din bere, contribuie la formarea densitatii osoase.

Berea este un tratament pentru insomnie. Acidul nicotinic si lactoflavinul din bere, va ajuta sa aveti un somn linistit.

Berea reduce riscul atacului de cord– intr-un mod semnificativ! Conform expertilor, consumatorii de bere prezinta un risc cu 40-60% mai mic sa faca atac de cord.

Berea elimina cheagurile de sange! Iata cum functioneaza- expertii spun ca ingredientele din bere previn si elimina cheagurile de sange!

Citeşte mai mult pe secretele.com


loading...