Motive să-ţi speli faţa cu oţet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere are o multime de beneficii atat in ceea ce priveste exteriorul cat si interiorul corpului uman.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 20:44
Motive să-ţi speli faţa cu oţet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere este facut din mere organice trecute printr-un proces de dubla fermentatie, motiv pentru care enzimele si alti nutrienti sunt conservati ceea ce ii ofera proprietatile sale terapeutice.

De ce sa folosesti otetul din cidru de mere sa te speli pe fata?

Produsele de demachiat traditionale contin parabeni, sulfiti si multi alte ingrediente periculoase pentru sanatatea pielii, in schimb otetul din cidru de mere este in totalitate natural.

Insa este important sa diluezi otetul din cidru de mere inainte de a-l pune pe fata. De asemenea, este indicat ca mai intai sa faci un test pe piele sa vezi ce fel de reactie va avea inainte de a-l folosi pe ten.

Trebuie sa fii constienta de faptul ca otetul din cidru de mere este atat de puternic incat te ajuta sa elimini toate impuritatile aflate pe pielea fetei. Insa, in timpul curatarii, porii fetei vor arata ca niste cosuri usor inflamate. Iata ce beneficii are folosirea otetului din cidru de mere pe fata.

Petele de batranete

Otetul din cidru de mere inlatura pielea moarta datorita acidului alfahidroxi pe care il contine. Pune putin otet din cidru de mere pe o discheta de bumbac si aplica direct pe pata de batranete. Asteapta 30 de minute apoi spala fata cu apa rece, dupa care sterge locul cu un prosop uscat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO