Motivele aberante pentru care oamenii sună la urgenţe: „Alo, mi-am pierdut câinele!”

Un bărbat a sunat la urgenţe pentru că băiatul său nu vroia să se culce, iar altul pentru a afla scorul unui meci. Unii oameni nu înteleg noţiunea de "urgenţă", aşadar, ei apelează numărul pentru urgenţe pentru a raporta fel de fel de evenimente, unele dintre ele fiind chiar aberante pentru acest serviciu.

26 dec. 2012, 09:55
Motivele aberante pentru care oamenii sună la urgenţe: „Alo, mi-am pierdut câinele!”

Un tată nervos a sunat la 999 pentru a raporta că fiul său în vârstă de 14 ani nu vrea să meargă la culcare.

Băiatul se juca cu o consolă de jocuri la miezul nopţii, deşi, părinţii i-au spus în repetate rânduri să o stingă şi să se culce. Cei doi au avut o altercaţie, în urma căreia, tatăl furios a pus mâna pe telefon şi a sunat la numărul de urgenţă 999 pârându-şi fiul, scrie Daily Mail.

Alţi oameni au sunat să raporteze că cineva a lăsat gunoiul într-un loc greşit, că o linie de telefon este defectă sau că şi-au pierdut câinele.

O femeie din Cleveland a sunat la numărul pentru urgenţe să se plângă că a primit o comandă de mâncare greşită. Ea a spus că restaurantul a refuzat să-i trimită comanda corectă şi că are nevoie de ajutorul poliţiei.

Alte persoane au cerut ajutorul poliţiştilor pentru a trimite un fax, pentru a le redacta un CV sau pentru a verifica scorul unui meci.

Un bărbat a sunat la urgenţe spunând: „Am nevoie de îngrijiri stomatologice urgente. Am faţa umflată de două zile. Am fost la dentistul de la colţul străzii dar este închis.”

Toate aceste numere sunt memorate de poliţie deoarece ameninţă buna funcţionare a serviciilor de urgenţă şi îi fac pe poliţişti să-şi piardă timpul.

 

 

.