Motivele pentru care nu ar trebui să arunci zaţul de cafea

Cu zaţul de cafea poţi face multe tratramente pentru ten. Te vor ajuta să eviţi efectele îmbătrânirii premature a pielii, îţi vor hidrata în profunzime pielea, ţi-o vor exfolia şi catifela.

RomaniaTV.net
04 iun. 2018, 11:10
Motivele pentru care nu ar trebui să arunci zaţul de cafea

Combate punctele negre

Nimic nu e mai traumatizant decât problema legată de aspectul fizic mai ales la nivelul feței, iar punctele negre nu fac excepție. Umezește bine fața sau stai la abur câteva minute și apoi masează zona feței cu zațul de cafea, fără a apăsa foaret tare deoarece există riscul să lezezi pielea. Aplică mai apoi o mască făcută din 100 de mililitri de lapte, două lingurițe de zaț de cafea. Fă o pastă din aceste ingrediente și las-o să acționeze pe față 10 minute.

Exfoliază

Uleiul de măsline este benefic tenului tău deoarece îți hrănește pielea, astfel că trebuie să amesteci 6 lingurițe de zaț de cafea cu ulei de măsline până obții o pastă numai bună de întins pe față. Zațul de cafea se bucură de prorietăți antiinflamatorii și antioxidante ce le transmite tenului tău ajutându-l să radieze și să se bucure de o adevărată porție de sănătate.

O dată pe săptămână apelează la acest exfoliant și lasă-te învăluit de puterea miraculoasă a acesteor alimente. Nu uita să consumi suficientă apă pe parcursul zilei și să te odihnești corspunzător.

Află cum scapi de riduri cu ajutorul zaţului de cafea aici.