Motivele pentru care Taurii sunt partenerii perfecţi în dragoste şi în viaţă

Dacă ai în familie sau în cercul de prieteni persoane născute în zodia Taur, ei bine, cu siguranţă te vei bucura de o doză de senzualitate, încăpăţânare şi - mai presus de toate - simţul realităţii.

RomaniaTV.net
29 sept. 2015, 09:34
Motivele pentru care Taurii sunt partenerii perfecţi în dragoste şi în viaţă

Aruncă o privire asupra motivelor pentru care aceşti nativi reprezintă o partidă bună:

1. Taurii au un comportament calm. Taurii nu sunt precum bombele cu ceas, gata să explodeze în orice moment, la orice lucru minor care îi enervează. Temperamentul lor va ieşi la iveală în rare ocazii şi în faţa oamenilor care o merită cu adevărat.

Citeşte şi Horoscop: Topul celor mai bune mirese în funcţie de zodie

2. Taurii sunt loiali şi devotaţi (atât timp cât tu meriţi asta). Atunci când Taurii se implică într-o relaţie, ei sunt acolo pe termen lung. Aceşti nativi sunt mai de modă veche când vine vorba de întâlniri şi curtat. Sunt foarte selectivi şi odată ce au găsit un partener care le face complimente, ei îl văd ca fiind un potenţial partener pe viaţă.

3. Taurii sunt pasionali şi senzuali. Cu un bărbat Taur ca partener, nu te vei plânge niciodată de plictiseală în aşternuturi sau că nu te vei bucura de suficient timp la capitolul sex. Guvernaţi de Venus, Taurii râvnesc la plăcerile senzuale ale vieţii.

4. Taurii sunt determinaţi şi stăruitori. Când un Taur pune ochii pe un premiu, nimic nu îl poate opri. Chiar şi în momentele dificile în care respingerea şi eşecul îi tot lovesc peste faţă, aceşti nativi refuză să se dea bătuţi. Eşecul nu face decât să le alimenteze dorinţa de a continua, de a merge mai departe.

Citeşte şi Horoscopul sănătăţii: Vezi ce sport ţi se potriveşte în funcţie de zodie

5. Taurii sunt protectori şi nu le este teamă să se menţină fermi pe poziţie. Aceşti nativi nu se tem să treacă la acţiune atunci când este nevoie. Dacă cineva tratează urât un prieten sau o persoană la care ţin, Taurii vor fi primii care vor trece la fapte şi vor fi de partea acestei persoane. Iar atunci când îşi exprimă opiniile, Taurii nu se vor da înapoi de la a-ţi spune adevărul.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.