Motivul a fost dezvăluit. De ce se ceartă, de fapt, Marius Elisei cu Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au încă o dată probleme. În urmă cu doar câteva zile, ea declara că relația lor nu merge în direcția potrivită. De curând, motivul certurilor lor a fost dezvăluit.

22 iun. 2022, 17:09
Motivul a fost dezvăluit. De ce se ceartă, de fapt, Marius Elisei cu Oana Roman

Într-un interviu recent, Oana Roman a explicat de la ce pornesc divergențele dintre ea și iubitul ei. După divorțul de la finalul lui 2020, cei doi au traversat o perioadă frumoasă în noua relație, dar în prezent lucrurile nu nu mai sunt chiar așa roz.

Oana Roman a dezvăluit de unde apar divergențele în relația ei

Prezentă zilele trecute în emisiunea Xtra Night Show, Oana Roman a lăsat să se înțeleagă că are probleme serioase, inclusiv de comunicare, în relația amoroasă pe care o are cu tatăl fiicei sale, Isabela. Iată de la ce apar conflictele între ei.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare.”, a declarat Oana Roman potrivit unica.ro.

Mai mult, vedeta spune că Marius Elisei este un partener extrem de gelos. „Eu nu sunt deloc. El cât și pentru mine la un loc.”, a completat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Oana Roman dă de înțeles că se desparte iar de Marius Elisei: „Relația mea nu merge în direcția care trebuie”

Cum o alintă Marius Elisei pe Oana Roman

Dar, atunci când vine vorba despre gesturile romantice, Marius Elisei  nu se dă în lături. I-a făcut foarte multe surprize. I-a cumpărat flori și cadouri atunci când nu se aștepta, iar ea i-a organizat o vacanță neașteptată.

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil.

S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel.”, a spus Oana Roman potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Citește și: Oana Roman, de la bal la spital! Întoarsă de la petrecere, Oana Roman a fost ţintuită la pat de dureri cumplite: „Abia mă mişc şi mă doare groaznic”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar în luna februarie a anului trecut, dar apoi s-au împăcat la scurt timp. Zilele trecute, vedeta a dat de înțeles că este din nou la un pas de despărțire de tatăl copilului ei.