MOTIVUL BIZAR şi REZULTATUL NEAŞTEPTAT. Povestea BĂRBATULUI care nu a făcut SEX timp de un AN

Un bărbat din Australia a făcut un pariu cu un prieten prin care voia să îi demonstreze că poate rezista un an întreg fără să facă sex. Gestul său a devenit viral şi a reuşit să strângă în acest mod o importantă sumă de bani pe care o va cheltui în scopuri umanitare, oferind donaţii copiilor săraci din Cambodgia.

20 iul. 2014, 16:32

La sfârşitul anului 2012, Peter Lynagh a făcut un pariu inedit cu un prieten. Astfel, acesta i-a promis suma de 2.000 de dolari în cazul în care va reuşi să reziste un an întreg fără să facă sex. În caz contrar, ar fi pierdut această sumă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un bărbat a dat în judecată doctorii după ce i-a acuzat că i-au MICŞORAT PENISUL: Nu mai pot face nimic în pat

Tânărul din Melbourne a creat ulterior o pagină de Facebook prin care a încercat să strângă bani atrăgând atenţia cu castitatea sa. Într-un final, după un an, el a reuşit să obţină suma de 50.000 de dolari pe care a oferit-o copiilor din Cambodgia.

Citeşte şi A BĂTUT FEMEILE la FUND până a scos MUZICĂ din ele. Vezi cum sună o astfel de melodie inedită VIDEO

Voiam să renunţ la femei şi sex, dar colegul meu de partament a zis că nu pot rezista nicio săptămână. Am avutz un moment de inspiraţie şi am făcut pariul, gândindu-mă să dau banii celor care au nevoie de iei, să fac ceva mai mare decât mine„, a declarat tânărul.

Chiar şi aşa, el a avut voie să sărute femei, dar i-au fost interzise orice tipuri de sex. Cu toate că i-a fost greu să depăşească aceste momente, recunoscând că a a fost la un pas de sex după doar trei luni, bărbatul este mândru că a reuşit să se abţină, explicând că în acest mod a reuşit să înveţe mai multe lucruri despre el.  Mai mult, între timp şi-a deschis o afacere şi a făcut o vizită în Cambodgia pentru a-şi vedea copiii pe care i-a ajutat.