Motivul BOMBĂ al divorţului dintre Elena Băsescu şi Syda. EBA, apropiată de fostul IUBIT

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat de curând, dar decizia era luată de mai multe luni. De altfel, cei doi au fost foarte distanţi în vacanţa petrecută la mare, în vară, alături de copii.

26 sept. 2016, 07:34
Motivul BOMBĂ al divorţului dintre Elena Băsescu şi Syda. EBA, apropiată de fostul IUBIT

Ruptura s-ar fi produs la inceputul acestui an, cand intre EBA si Syda ar fi izbucnit o discutie aprinsa, cei doi acuzandu-se reciproc de infidelitate. Coincidenta sau nu, in aceeasi perioada, Elena Basescu s-a reintalnit cu Andrei Hrebenciuc. Cei doi frecventau aceeasi sala de sport. Conform martorilor oculari, mai timizi la inceput, mai relaxati ulterior, Elena si Andrei au inceput sa-si programeze orele de fitness in acelasi timp, scrie WOWbiz.ro.

EBA a început războiul cu Syda. Gest ŞOCANT al Elenei Băsescu

Cei doi au avut o relatie in intervalul 2007-2008, pe cat de scurta, pe atat de intensa. Lumea mondena a Capitalei sustine ca EBA ar fi fost marea iubire a fiului fostului lider PSD, iar despartirea l-ar fi marcat suficient cat sa nu o uite niciodata.

Viata a mers inainte, cei doi si-au intemeiat, fiecare propriile familii, dar a fost suficienta revederea din primavara pentru ca sentimentele sa se reaprinda.

Elena Băsescu, ÎNŞELATĂ de Bogdan Ionescu. Cine e AMANTA care a provocat DIVORŢUL

Greu de spus daca Andrei Hrebenciuc a fost si este motivul divortului Elenei, dar cert este ca au aparut mai multe indicii care vin in sprijinul acestei teorii. Imediat dupa oficializarea despartirii de Bogdan, bruneta s-a mutat de in acelasi complex rezidential in care locuieste si Andrei, alaturi de sotie. Este vorba de un cartier select, extrem de restrictiv in privinta accesului persoanelor straine.