Motivul ciudat pentru care femeile îşi pun laxativ pe faţă

Bloggerii de frumusețe și artiștii de make up au foarte multe trucuri ciudate. Unele dintre ele depășesc orice imaginație! De exemplu, ei folosesc turmericul pentru a scăpa de aspectul inestetic al pungilor de sub ochi sau al cearcănelor. Dar aceasta tehnică este cu adevărat incredibilă! Se pare că, mai nou, folosesc laxativ ca și primer pentru față atunci când realizează un machiaj! Uite de ce! 

RomaniaTV.net
15 iul. 2016, 08:09
Motivul ciudat pentru care femeile îşi pun laxativ pe faţă

Acest laxativ se numește de fapt, Milk of Magnesia, un supliment alimentar. Potrivit Institutului National de Suplimente alimentare, produsul Milk of Magnesia conține 500 mg hidroxid de magneziu per linguriță și este administrat pentru a trata arsurile la stomac și stomacul deranjat. Pe scurt: Este destinat pentru digestie, dar nu pentru față.

Citeşte şi  Cafeaua verde rezolvă o problemă cu care se confruntă 80% dintre femei

Artiștii de machiaj și iubitorii de frumos sunt înnebuniți după acest produs, despre care spun că ar face minuni pe piele, uniformizând-o și pregătind-o pentru machiaj: „O mulțime de primere pe bază de apă se simt și arată ca o  cremă hidratantă, iar primerul pe bază de silicon se simte ca un fel de ceară de care aceștia nu se pot dezlipi”, a declarat make-up artist Julianne Kaye pentru Daily Mail. 

Continuarea pe elli.ro