Motivul de NEGHICIT pentru care o tânără a SLĂBIT 50 de KILOGRAME: Secretul este să te MINŢI pe tine ÎNSUŢI

O tânără de 23 de ani din America a reuşit imposibilul după ce într-un singur an a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme. Fata povesteşte că a recurs la acest gest după ce a realizat că vrea să se alăture armatei, însă era prea grasă pentru a putea fi acceptată.  

16 dec. 2013, 19:40

Karyna Douglass, o tânără de 23 de ani din Portland, Oregon, avea în anul 2012 peste 136 de kilograme. Având probleme în familie, fata a început să mănânce excesiv mâncare fast-food şi dulciuri, devenind obeză, potrivit CNN.

Cu toate acestea, în timp ce îşi sărbătorea ziua de naştere a realizat că ştie ce vrea să facă cu viaţa sa. Astfel, s-a decis că ar trebui să intre voluntară în armată, mai ales că nu avea bani să îşi continue studiile. Chiar şi aşa, atunci când a sunat pentru a se înrola, a descoperit că trebuia să aibă o greutate de 75 de kilograme, lucru care a dat-o la început înapoi.

Citeşte şi INCREDIBIL: Cum a slăbit un tânăr 11 kilograme în 24 de ore FOTO 

După ce a trecut peste durerea provocată de refuz, Karyna s-a decis să îşi schimbe viaţa şi s-a apucat să facă sport şi să renunţe la stilul de viaţă care îi făcea rău, reuşind prin trudă să slăbească 50 de kilograme într-un singur an. În prezent, tânăra are planuri şi mai mari cu corpul ei, dorind să mai renunţe la câteva kilograme, în timp ce lucrează în domeniul care i-a schimbat destinul, armata. Inedit este faptul că tânăra a reuşit să slăbească prin faptul că şi-a minţit corpul. Astfel, l-a făcut să creadă că epuizarea fizică este plăcută, ajungând într-un final să iubească sportul.

Citeşte şi Femeia de 400 de kilograme a slăbit ENORM. Vezi cum arată acum FOTO