Motivul halucinant pentru care Ionel Ganea nu a venit la nunta fiului său. Fosta soţie l-a dat de gol FOTO

George Ganea, atacantul lui FC Argeş şi fiul ex-internaționalului Ionel Ganea, s-a însurat cu Mălina Beldean, dar marele absent de la eveniment a fost chiar tatăl mirelului, membru marcant al "Generației de Aur".

28 iul. 2022, 08:18

Motivul haluciant pentru care Ionel Ganea nu a venit la nunta fiului său. George Ganea (23 de ani) a cerut-o de soție pe iubita lui încă din 2019, dar, din cauza pandemiei, nunta a fost amânată până în această vară. Petrecerea a fost una pe cinste, chiar dacă Ionel Ganea, fost atacant al echipei naționale, nu a luat parte la eveniment! George Ganea i-a avut alături pe mama sa, prietenii și rudele apropiate, iar atmosfera a fost una de vis.

„Era în lumea lui cred. Se pare că nu a fost un eveniment așa important pentru el… Dar nu contează! Copiii s-au căsătorit, totul este bine. Suntem fericiți și asta e cel mai important”, a declarat Dana Iaru, fosta soţie a lui Ionel Ganea, pentru Cancan.

Soţia lui Ionel Ganea face dezvăluiri teribile despre TEROARE şi BĂTAI. Acuzaţii grave la adresa fostului atacant al NAŢIONALEI

Ionel Ganea nu a avut niciodată o relație apropiată cu copiii lui, aceștia fiind alături de mama lor, care ar fi trăit un adevărat calvar în timpul căsniciei. Dana Iara l-a acuzat în mai multe rânduri pe Ionel Ganea de agresiune fizică şi verbală! În plus, chiar şi fiica fostului fotbalist, Ioana, a dezvăluit un episod cutremurător: ar fi fost dată afară din casă de tatăl ei în plină iarnă, pe motiv că ar fi decis să-și schimbe locuința: „La 1 noaptea m-a dat afară cu David, în pijamale și cu câțiva saci cu lucruri de-ale copilului, sunt oameni care pot confirma! El, ulterior, spunând că eu am vrut să plec și că el nu m-a dat afară… Dar nu știu ce mamă ar pleca cu un copil la minus 15 grade în pijama la 1 dimineața, să fim serioși. Abia m-a lăsat să-mi iau o geacă pe mine. M-a lăsat fără telefon, fără absolut nimic”.

Ionel Ganea are din nou probleme cu LEGEA. Fostul atacant al naţionalei va ajunge în INSTANŢĂ

Ionel Ganea a fost unul dintre cei mai prolifici atacanți ai României. De-a lungul carierei a evoluat, printre altele, la Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Bursaspor, Wolverhampton, Dinamo şi Politehnica Timişoara. Pentru echipa naţională a jucat 45 de meciuri şi a marcat 19 goluri. Ca antrenor n-a avut acelaşi succes, deşi a condus echipe ca „U” Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi şi FC Voluntari.