Motivul HALUCINANT pentru care Cătălin Botezatu nu a invitat-o la aniversarea lui pe Bianca

Cătălin Botezatu a mai bifat o pagină în cartea vieţii, iar acest lucru a fost un mare motiv de petrecere.

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 09:14
Motivul HALUCINANT pentru care Cătălin Botezatu nu a invitat-o la aniversarea lui pe Bianca

Cătălin Botezatu are parte de petreceri extravagante în fiecare an când îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Recent, designer-ul şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club de lux din Capitală. Cu toate că la petrecere au fost invitate majoritatea fostelor sale iubite, ultima mare dragoste a designer-ului, Bianca Drăguşanu nu a fost prezentă.

Denisa Nechifor, dezvăluiri intime. Cine îi încălzeşte patul seară de seară

Se pare că Bianca Drăguşanu nu a fost prezentă la petrecerea lui Cătălin, deoarece nici nu a fost invitată. Şi asta pentru că Botezatu ştia că Bianca este foarte ocupată cu un festival de modă, la care participa. Chiar dacă, Bianca nu a fost prezentă la petrecerea organizată de Cătălin Botezatu, mama vedetei l-a sunat pe designer şi i-a urat toate cele bune.

„E un subiect care e mai puţin important. Sincer nu am invitat-o că ştiam că este ocupată cu un festival de modă. Nici nu m-a sunat. M-a sunat mama Biancăi să mă felicite, doamna Madi pe care o iubesc şi care are mereu grijă să transmită felicitările”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune tabloidă.

Citeşte şi  Megapetrecere pentru Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a împlinit 48 de ani