Motivul HALUCINANT pentru care un adolescent care semăna cu HARRY POTTER a atacat două fete VIDEO

Un adolescent de 19 ani din Marea Britanie a şocat întreaga lume după ce a mutilat două tinere în plină stradă. Pe una a înjunghiat-o în faţă, în timp ce pe a doua a dat-o cu capul de asfalt după ce au râs de el că seamănă cu Harry Potter.

12 feb. 2014, 16:33

Ryan Walker, un bărbat din Marea Britanie care seamănă cu Harry Potter, a recurs la o serie de gesturi extrem de violente după ce a fost cu actorul care a jucat în celebra serie de filme, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi I-a scos CHILOŢII din PANTALONI şi i-a întins peste cap: Ce s-a întâmplat după este ŞOCANT FOTO

Astfel, în momentul în care a fost numit aşa şi-a ieşit din minţi şi a atacat două tinere în plină stradă. Recent, el a fost condamnat la închisoare pentru că a mutilat două fete care l-au batjocorit.  Nervos, Ryan aproape că a omorât-o pe una dintre ele, Keeble, de doar 15 ani, în timp ce pe Leah Pearce, de 16 ani, a rănit-o grav. În timp ce pe prima a înjunghiat-o în faţă, pe cealaltă a bătut-o până a desfigurat-o şi a dat-o cu capul de astfalt.

Citeşte şi Dramă pentru un actor din Harry Potter: „roşcovanul” a fost aproape de moarte

Întâmplarea a avut loc în oraşul Southampton, Hampshire, iar pentru faptele sale el a fost trimis după gratii pentru 4 ani şi jumătate.