Dramă pentru un actor din Harry Potter: „roşcovanul” a fost aproape de moarte

Rupert Grint, roşcovanul din Harry Potter era să moară din cauza drogurilor. După ce a devenit celebru şi a câştigat milioane de dolari, Grint se luptă acum cu dependenţa de canabis, susţine bloggerul Perez Hilton. 

13 ian. 2014, 07:26
Dramă pentru un actor din Harry Potter: „roşcovanul” a fost aproape de moarte

La 26 de ani, actorul care interpreta rolul lui Ronald Weasley se distanţează de succesul foştilor săi colegi de platou, Harry Potter şi Emma Watson prin comportamentul său iresponsabil. 

Problemele lui Rupert Grint cu drogurile ar putea fi cauzate de ascensiunea sa rapidă în celebritate şi de banii câştigaţi din filme. 

Roşcovanul din Harry Potter s-a născut într-o familie săracă. Tatăl său este vânzător de suveniruri, iar mama casnică. Rupert şi-a petrecut copilăria alături de cei patru fraţi şi a abandonat şcoala la 16 ani pentru a se dedica actoriei.

După ce a jucat în nouă filme, actorul a reuşit să strângă o avere de 50 de milioane de dolari. Însă Grint a declarat că s-a plictisit în filmele Harry Potter şi că a primit prea mulţi bani.

Dovadă că o parte din avere a cheltuit-o pe droguri şi un camion cu îngheţată. Acesta a mai avut pierderi de 80.000 de dolari din cauza unui hotel cumpărat în Herford.
 

Actorul Rupert Grint, dependent de heroină