Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. „Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă”

Raluka, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a dezvăluit într-un interviu recent motivele pentru care a refuzat să participe la Survivor, deși a primit oferte în fiecare an. În plus, cântăreaţa a vorbit și despre legătura specială de prietenie pe care o are cu Ana Baniciu, colega sa de echipă din Asia Express.

04 mart. 2024, 09:23
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. „Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă”
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. "Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă"

Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Artista a explicat că, deși a fost ofertată de producătorii emisiunii Survivor, nu a putut accepta oferta din cauza unor probleme de sănătate și a altor angajamente. Desi ar fi fost interesată să participe la Asia Express, aceasta a precizat că nu mai poate face față unui astfel de efort pe termen lung, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a avut recent.

„Aș mai pleca în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună”, a declarat Raluka pentru Spectacola.

Citeşte şi: Câţi bani a primit Cătălin Moroşanu pentru cele şapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Suma este uriaşă!

Artista a subliniat că legătura sa de prietenie cu Ana Baniciu, colega sa din Asia Express, a rămas puternică și după terminarea emisiunii. Artista a anunțat că va fi mătușică și că își va oferi tot sprijinul prietenei sale în timpul sarcinii. Experiența din Asia Express a fost definitorie pentru construirea acestei prietenii durabile.

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da, acolo (n.r. – Asia Express) am devenit atât de bune prietene”, a mai spus Raluka.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”

Raluka a explicat că alege să călătorească în destinații exotice în ultima perioadă pentru a-și proteja sănătatea și a evita extenuarea. După ani de muncă susținută fără vacanțe, cântăreața simte nevoia să-și acorde timp pentru relaxare și refacere: „Adevărul este că am muncit vreo 15 ani fără să-mi iau nicio vacanță, iar pentru în ultimul timp am început să adun roadele, am zis că ar fi cazul să mai am din când în când timp și pentru mine, pentru că an revenit la perioada în care am extrem de multe concerte și nu aș face față altfel. Problemele de sănătate ar începe mult mai devreme, au început deja, dar încerc să le mai țin sub control”.