Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. „Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă”

Raluka, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a dezvăluit într-un interviu recent motivele pentru care a refuzat să participe la Survivor, deși a primit oferte în fiecare an. În plus, cântăreaţa a vorbit și despre legătura specială de prietenie pe care o are cu Ana Baniciu, colega sa de echipă din Asia Express.
Filip Stan
04 mart. 2024, 09:23
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor.
Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. "Am nişte probleme de sănătate în ultima perioadă"

Motivul intim pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Artista a explicat că, deși a fost ofertată de producătorii emisiunii Survivor, nu a putut accepta oferta din cauza unor probleme de sănătate și a altor angajamente. Desi ar fi fost interesată să participe la Asia Express, aceasta a precizat că nu mai poate face față unui astfel de efort pe termen lung, având în vedere problemele de sănătate pe care le-a avut recent.

„Aș mai pleca în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună”, a declarat Raluka pentru Spectacola.

Citeşte şi: Câţi bani a primit Cătălin Moroşanu pentru cele şapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Suma este uriaşă!

Artista a subliniat că legătura sa de prietenie cu Ana Baniciu, colega sa din Asia Express, a rămas puternică și după terminarea emisiunii. Artista a anunțat că va fi mătușică și că își va oferi tot sprijinul prietenei sale în timpul sarcinii. Experiența din Asia Express a fost definitorie pentru construirea acestei prietenii durabile.

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da, acolo (n.r. – Asia Express) am devenit atât de bune prietene”, a mai spus Raluka.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”

Raluka a explicat că alege să călătorească în destinații exotice în ultima perioadă pentru a-și proteja sănătatea și a evita extenuarea. După ani de muncă susținută fără vacanțe, cântăreața simte nevoia să-și acorde timp pentru relaxare și refacere: „Adevărul este că am muncit vreo 15 ani fără să-mi iau nicio vacanță, iar pentru în ultimul timp am început să adun roadele, am zis că ar fi cazul să mai am din când în când timp și pentru mine, pentru că an revenit la perioada în care am extrem de multe concerte și nu aș face față altfel. Problemele de sănătate ar începe mult mai devreme, au început deja, dar încerc să le mai țin sub control”.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!