Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”

Elena Gheorghe, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, pregătește terenul pentru un an plin de surprize și momente memorabile. După recentele anunțuri legate de concerte la Sala Radio și Sala Palatului, artista revine cu o veste incitantă pentru fanii săi.

01 mart. 2024, 17:31
Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”
Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. "Singurul gând a fost să mă eliberez!"

Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. Noul ei single, intitulat „Cel mai bun om de pe pământ2, reprezintă un tribut adus persoanei apreciate și iubite din viața fiecăruia dintre noi. Această piesă sensibilă va fi primul single de pe viitorul său album pop, ce va fi lansat în cadrul concertului aniversar „Elena 202, programat pentru 23 mai la Sala Palatului. Artista este extrem de entuziasmată să împărtășească această melodie profundă cu publicul său devotat.

Citeşte şi: Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”

„Este primul single de pe noul meu album de muzică pop ce se va lansa pe 23 mai în cadrul concerului aniversar Elena 20, de la Sala Palatului. După o lungă perioadă de timp a venit momentul și pentru mult așteptatul album de muzică pop și sunt extrem de entuziasmată pentru că este primul album în care mă implic total. Mă simt de parcă acum am debutat în muzică, am lejeritatea și creativitatea unui artist la început de drum, dar mă ajută și experiența acumulată. Am pus pe foaie gândurile și sentimentele creionând ce vreau să transmit până la cel mai mic detaliu fără să mă gândesc dacă va fi sau nu în topuri, singurul gând a fost să mă eliberez. Va fi un album foarte personal. Fiecare piesă este o bucățică din sufletul meu, conține o experiență care m-a făcut fericită sau care m-a maturizat, a vindecat ceva”, a declarat Elena Gheorghe.

Citeşte şi: Câştigători POWER COUPLE 2024. Ei sunt câştigătorii show-ului de la Antena 1! Perechea care a încasat marele premiu, surpriză uriaşă pentru fani

Melodia „Cel mai bun om de pe pământ” a fost compusă cu gândul la soțul ei, Cornel Ene, alături de care a petrecut aproape 20 de ani.  „A fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste. Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate. Trebuie doar să știm cum s-o valorificăm. Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în a produce clipul. Am creat un cadru de basm în care spun povestea iubirii, iar în plan secund apare un cuplu pe care eu îl ador și l-am găsit potrivit să te facă să simți, doar privindu-I, ceea ce muzica vrea să transmită. I-am găsit întâmplător în timp ce dădeam «scroll» pe social media cu căștile în urechi și mă gândeam la scenariu. A fost o experiență diferită, deși în mai toate proiectele mele, m-am implicat atât în scenarii, vestimentație, cât și tot ce ține de ceea ce însemn eu ca artist”, a mai spus Elena Gheorghe.