Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii: „Nu e o perioadă în care să îmi pară rău”

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii. Actrița și partenerul ei, profesorul de actorie Puiu Șerban, s-au cunoscut pe vreme când îi era studentă, iar primele lor interacțiuni nu au fost deloc „prietenoase”.

28 feb. 2023, 10:38
Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii: „Nu e o perioadă în care să îmi pară rău”
Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii. Puiu Șerban a dezvăluit că a sesizat frumusețea Alexandrei abia după ce un coleg i-a atras atenția. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani. Cu toate astea, nu au devenit părinți.

Într-un interviu recent, Alexandra Velniciuc a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să facă copii și este de părere că  perioada în care trăim nu este prielnică pentru un copil, întrucât în lume se întâmplă tot felul de necazuri.

Citește și: Alexandra Velniciuc, la un pas de moarte în timpul unei filmări. Ce a păţit vedeta

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea copii

În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii, doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc, n-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale și după aia sărăcuțul se izbește de ce e afară. Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo.

Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în`95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru Unica.ro.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu  lucrează împreună la multe spectacole puse în scenă la Teatrul Elisabeta. Cu toate astea, nu amestecă lucrurile personale cu jobul. „Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă.

Nu suntem căsătoriți, dar am învățat, în general, să nu pun pe umerii oamenilor problemele mele. Dacă am avut o zi grea, în clipa în care intru în casă o las la intrare și nu împovărez pe nimeni, așa cum nici el nu face asta și cred că acesta este unul dintre secretele relației noastre. Noi la teatru suntem împreună, ne vedem, ne întâlnim, nu mai ducem lumea de aici acasă. Acasă, gata, se pune punct și ne continuăm puținele ore care ne-au mai rămas până a doua zi”, a mărturisit Alexandra Velniciuc, în urmă cu ceva timp.