Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani. Actrița a dezvăluit secretul: ”Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă”

Carmen Tănase arată senzațional la cei 62 de ani ai săi, însă de-a lungul timpului a făcut mari sacrificii ca să se mențină în formă. Îndrăgita actriță a dezvăluit că toată viața s-a luptat cu kilogramele în plus și din această cauză a ținut în permanență dietă.

20 feb. 2023, 15:16
Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani. Actrița a dezvăluit secretul: ”Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă”
Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani

Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani. Recent, actrița a mărturisit că de-a lungul vieții sale a încercat tot felul de diete, însă din păcate majoritatea nu au avut rezultatul dorit.

Citește și Relația furtunoasă dintre Carmen Tănase și Marius Manole: „Am fost pe dușmănie cu Manole. Eram pe război” Ce s-a întâmplat între cei doi actori

Cum reușește Carmen Tănase să se mențină în formă la 62 de ani

Carmen Tănase susține că se luptă cu greutatea de când se știe, însă din cauza stresului și a programului extrem de încărcat nicio dietă nu a ajutat-o să obțină silueta pe care și-o dorea.

„Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. «Aiurea în tramvai». Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, a spus Carmen Tănase, pentru viva.ro.

Îndrăgita actriță a spus că nu alocă foarte mult timp mâncatului și că în ultima perioadă a consumat doar mozarella cu roșii.

„În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important”, a mai spus Carmen Tănase.

Perioada următoare se anunță a fi una foarte încărcată pentru Carmen Tănase, care este extrem de încântată.

”Avem pe țeavă, ca să zic așa, două spectacole de teatru, două filme, serialul acesta, spectacolele pe care le joc deja, turnee, deplasări… E de muncă, mulțumim lui Dumnezeu, să fie așa mereu. Dar nici nu mai vreau să stau degeaba. Mi-a ajuns cât am stat în casă, închiși. Nu mai vreau. Atunci, eu m-am speriat foarte tare, și am crezut că niciodată nu vom mai reveni. Și am jurat atunci că niciodată nu o să mă mai plâng că sunt obosită sau că am prea multă treabă. Că s-a mai întâmplat să mă plâng „Aoleu, că nu mai pot’. Nu mai e cazul. E bine așa cum este.”, a declarat Carmen Tănase.

Citește și Carmen Tănase, după ce a renunțat la viața în Capitală și s-a mutat la țară: „Am probleme tot timpul. E mai greu decât la bloc”