Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită: „Fiecare se duce pe drumul lui”

Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, se bucură de o carieră de succes peste hotare, însă, cu toate astea, nu prea are noroc în dragoste. Actriţa avea planuri de căsătorie, însă, momentan, ele nu mai există.

11 oct. 2022, 10:29
Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită: „Fiecare se duce pe drumul lui”
Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită

Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită. Vedeta a împlinit 40 de ani, însă nu prea are gânduri de măritiș. Modelul a luat drumul străinătății încă de când avea 14 ani și a reușit să-și facă un nume în modelling-ul internațional, tocmai la Hollywood.

O să stau până la sfârșitul anului pentru că am niște proiecte. Mi-am dorit foarte mult să lucrez în România și am filmat deja două seriale, urmează și al treilea în luna noiembrie și încă două filme.

Filmele sunt de la Hollywood, în unul este vorba despre inteligența artificială și ce se va întâmpla în viitor. Și în celălălt este vorba despre comunism, exact ce se întâmplă în Rusia. Se filmează 10 zile aici, în România, și trei săptămâni în Mauritius.

Unul dintre actori este Sting și celălalt nu știu deocamdată, dar eu sunt actrița principală. Îmi place actoria pentru că mă conectez cu sufletul și cu spiritul, parcă e dezvoltarea mea mea personală continuă. Mă regăsesc mai mult în actorie decât în modelling.

În modelling parcă e vorba numai despre exterior. La 26 de ani, am făcut schimbarea asta cu actoria pentru că am simțit că am mai multe de spus, am suflet, am și minte, am mai multe talente să arăt„, a declarat Alina Puşcău, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Alina Puşcău, despre viaţa la Hollywood: „Toată lumea mă lăuda pentru aspectul fizic, însă nimeni nu voia să îmi ştie sufletul”

Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită

Anul trecut, Alina Puşcău dăduse sfoară în lume că se mărită, însă pandemia i-a stricat planurile. Alina s-a îmbolnăvit de Covid la București, unde a stat mai mult timp, iar planurile de căsătorie… au dispărut.

Nu mă gândesc să revin în România, pentru că este foarte grea pentru mine mentalitatea din România. Am altfel de mentalitate, altfel de gândire. Nu e vorba de sărăcie, e vorba că dacă mi-aș fi făcut o familie nu cred că m-aș fi putut regăsi în România. Nici să fiu cu cineva român, dar nici ca teritoriu.

Nu am avut niciun iubit român, pentru că mentaliatea mea e diferită, dacă eu am plecat de la 14 ani , e foarte greu. Mie mi se pare lumea foarte rea aici!

Dacă se întâmplă, se va întâmpla. Întotdeauna este persoana, va fi și este, ne cunoștem de la 16 ani. Fiecare se duce pe drumul lui spre spiritualitate, spre vindecare. Am avut multe lucruri să le reglez la mine. De aia nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut familie. Vreau să ajung în punctul ăla de vindecare.

Da, îmi doresc! Voiam vreo patru copii. Până la urmă vârsta e doar un număr. Dacă tu ești bine cu tine și ești sănătoasă, nu contează vârsta. La 20 de ani, eram vai de capul meu! Acum mă simt cel mai bine, mă simt femeie, că sunt eu!„, a mai dezvăluit actriţa.