Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România: „Îmi văd familia în altă parte”

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România. Cântăreaţa a emigrat în SUA în 2010, iar de aproximativ trei ani nu a mai venit absolut deloc în ţară. Se revede cu familia cam o dată pe an, însă în altă ţară.

30 iun. 2022, 14:12
Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România: „Îmi văd familia în altă parte”
Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România. Artista s-a decis să nu mai vină deloc în ţară, pentru că nu se poate relaxa, ba din contră, este foarte stresată de fiecare dată când revine acasă.

Anamaria a declarat nu-i poate mulțumi pe toți când vine în țara natală, iar foarte mulţi cunoscuţi se supără pentru nu apucă să-i viziteze. Din această cauză, a hotărât să se întâlnească cu membrii familiei în alte locuri.

Citeşte şi: Anamaria Ferentz, de nerecunoscut! Fanii au ÎNCREMENIT când au văzut ultimele fotografii cu ea

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai calcă în România

Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu.

M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit Anamaria Ferentz, potrivit Click.ro.

Vedeta trăiește în America cu iubitul ei Douglas, tatăl a 7 copii dintr-o căsătorie anterioară. ”Este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit, ori că pur și simplu ne potrivim de minune.

Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu”, a mai spus artista.