Laura Lavric, victimă a violenței domestice. Artista a recunoscut că s-a măritat din interes

Puți români știu că Laura Lavric este divorțată. Și mai puțini cunosc motivul pentru care s-a produs ruptura în plan sentimental a cântăreței de muzică populară. Despre povestea de dragoste a vorbit artista de curând, într-o emisiune TV. 

27 iun. 2022, 13:35
Laura Lavric, victimă a violenței domestice. Artista a recunoscut că s-a măritat din interes

Cântăreața Laura Lavric este asumată. Ea a recunoscut că s-a căsătorit din interes financiar, nu din dragoste.

Ceea ce a condus la destrămarea relației a fost faptul că partenerul era prea leneș și violent, potrivit artistei.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: ‘Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.’ Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit.

Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate”, a mărturisit Laura Lavric la un post de televiziune.

 

Laura Lavric, victimă a violenței domestice

 

Cântăreața de muzică populară a trecut prin multiple umilințe.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi ‘Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent’. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic.

Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai dezvălut Lavric, la Etno.

 

Laura Lavric știe secretul unei relații de succes

 

După divorț, Laura Lavric nu s-a mai căsătorit, dar a avut diverse idile.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit.

Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’’, a povestit Laura Lavric.