Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu”

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața. Impresara, în vârstă de 50 de ani, este o femeie singură și disponibilă, însă își găsește destul de greu un partener. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, cu care are un băiat, vedeta a avut doar o scurtă relație cu Flavius Nedelea.

25 sept. 2023, 13:31
Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu”

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața. Impresara recunoaște că este destul de greu să își găsească un iubit, din mai multe puncte de vedere. Ea este o femeie puternică, apare des în lumina reflectoarelor, iar acest lucru poate fi un impediment pentru bărbații care ar vrea să o cucerească.

Citește și: Anamaria Prodan dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Flavius Nedelea. Ce nu i-a putut oferi omului de afaceri: „Merită pe cineva care să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața

Cu toate că este singură de ceva vreme, vedeta nu se plânge, ba din contră. Își permite un trai luxos și se bazează pe niciun bărbat când vine vorba despre situația financiară.

Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari.

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit.

Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el să fie soțul meu. Acolo este nenorocirea mare”, a spus Anamaria Prodan, la Wownews.

https://www.youtube.com/watch?v=x5Km1VJ0cFo