Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV: „Contează foarte mult”

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV. Este una dintre cele mai vechi şi apreciate prezentatoare de ştiri din România, iar plecarea de la Antena 1, în urmă cu doi ani, a şocat pe toată lumea, pentru că era de foarte mult timp acolo.

06 oct. 2022, 22:53
Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV: „Contează foarte mult”
Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV. Vedeta este de doi ani la Prima TV, ceea ce a părut un pas înapoi după ani buni petrecuți la Pro TV și Antena 1. În vârstă de 47 de ani, prezentatoarea a dezvăluit ce a determinat-o să facă acest pas.

Citeşte şi: Trucul la care Andreea Berecleanu apelează ca să scape rapid de câteva kilograme: „Atunci când mă îngraş mai mult de 3-4 kilograme, se declanşează un fel de alarmă”

Motivul pentru care Andreea Berecleanu a acceptat oferta de la Prima TV

Îmi fac meseria, întotdeauna mi-am făcut meseria cu mare bucurie. Noi ne numim seniorii, deși suntem și noi tineri. Prima TV a însemnat un rebranding, inclusiv pentru mine, dar și pentru post.

Atunci când am intrat în Prima TV, acum doi ani, am intrat cu gândul să-mi reîmprospătez imaginea. Asta cred eu că și contează foarte mult. La fel de important este și faptul să stai mai mulți ani într-un loc, așa cum a fost cazul meu, la posturile la care am lucrat înainte.

Atunci când schimbi locul înseamnă că schimbi norocul. E un proces din care întotdeauna învățăm și pentru mine este o experiență nouă”, a declarat Andreea Berecleanu, la petrecerea Prima Fest, pentru Click.ro.

Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui corp de invidiat la 47 de ani

La cei 47 de ani, prezentatoarea de ştiri are un corp de invidiat. „O îngrijire corectă a tenului, atenție la alimentație, puțin sport. Și, bineînțeles, o perspectivă optimistă asupra vieții, un zâmbet mereu, chiar și către o persoană necunoscută”, a declarat Andreea Berecleanu într-un interviu pentru Viva.

Aceasta nu a ocolit nici subiectul operaţiilor estetice şi a dezvăluit ce părere are despre acestea. „Nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el.

Româncele, unele dintre ele, merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate, a lipsei de discreție și subtilitate. Și atunci apare vulgaritatea. Dar nu doar ele au „o vină, sunt mulți medici care acceptă, ba chiar încurajează această direcție. Eu am spus mereu și susțin și acum ideea că fiecare pacient își alege medicul care e cel mai potrivit pentru el”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.