Trucul la care Andreea Berecleanu apelează ca să scape rapid de câteva kilograme: „Atunci când mă îngraş mai mult de 3-4 kilograme, se declanşează un fel de alarmă”

La 47 de ani, Andreea Berecleanu are o siluetă demnă de o adolescentă. Spune că nu face mari eforturi pentru a se menţine în formă, întrucât mâncatul este una dintre plăcerile la care nu poate renunţa, dar, atunci când se îngraşă câteva kilograme, apelează la o metodă care nu dă greş.

16 iun. 2022, 17:57

Andreea Berecleanu nu face eforturi supraomenești ca să-şi menţină silueta. Şi tocmai pentru că mănâncă aproape orice, i se întâmplă uneori să se îngraşe câteva kilograme. Nu multe, 3-4-5, dar suficiente cât să o determine să intre în stare de alertă

Andreea Berecleanu a dezvăluit trucul la care apelează ca să scape rapid de câteva kilograme

Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate„, a declarat prezentatoarea de la Prima TV pentru Ciao.ro

Într-un interviu oferit la începutul anului 2022 revistei Viva, jurnalista a dezvăluit câteva trucuri care au ajutat-o, de-a lungul timpului, să-şi menţină linia suplă. Vedeta ia ultima masă la ora 17:00, iar dacă i se face foame după această oră, consumă un iaurt cu semințe. Stilul de viață sănătos este completat de mișcare, înotul numărându-se printre sporturile preferate de prezentatoare.

Citeste si Andreea Berecleanu rupe tăcerea! Vedeta a explicat de ce a renunțat la Antena 1 pentru Prima TV

Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încredere tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață.

Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos.

Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, spunea Andreea Berecleanu pentru sursa citată.

Citeste si Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre operațiile estetice. „Eram atât de urâtă, întreab-o pe mama!”