Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete. Ce condiție au pus Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei chefi, ca să se întoarcă

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut celemai valoroase vedete. Vestea că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au semnat cu Pro TV și vor apărea la MasterChef a surprins pe toată lumea, iar fanii încep să se întrebe ce se întâmplă în trustul Intact.

20 apr. 2024, 10:07
Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete. Ce condiție au pus Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei chefi, ca să se întoarcă
Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete. Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei chefi și-ar fi continuat traseul doar că au fost, la mijloc, niște discuții aprinse, pe niște principii cu producătorii emisiunilor, care, final, au avut câștig de cauză.

Citește și: Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1

Motivul pentru care Antena 1 și-a pierdut cele mai valoroase vedete

Antena ar fi încercat să-și aducă înapoi numele grele, cu un buget de aproximativ cinci milioane de euro puse la bătaie, însă nu a reușit, pentru că s-a izbit de condiția pe care au pus-o toți și anume să aibă câștig de cauză în fața producătorilor. Unii dintre ei ar fi spus, sec: ”ori noi, ori ei!” Alții, doar să fie mai maleabili în discuții, să ajungă la un punct comun. Au fost, însă, refuzați. ”La o echipă de fotbal pleacă antrenorul, rămân vedetele, aici e tocmai invers, s-au dus vedetele, au rămas antrenorii”, s-a amuzat unul dintre ei, potrivit Cancan.ro.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 cu scandal, după ce a avut un conflict cu producătorul emisiunii iUmor. Au fost niște nemulțumiri ale juratului peste care nu a putut trece. Antena Group l-a dat chiar în judecată pe actor.

Dan Negru a plecat fără scandal, dar a avut și el partea lui de nemulțumire. El a acceptat noua provocare, o nișă de cultură generală. Acum, este prezentatorul a trei emisiuni la Kanal D: ”Jocul cuvintelor”, Tu urmezi” și ”The Floor”.

Ultimii care au părăsit corabia, tot cu scandal, unul imens chiar, au fost Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei nu au mai vrut să intre la filmările noului sezon al show-ului culinar Chefi la Cuțite și au demisionat, fiind dați în judecată.