Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. Designerul a dat lucrurile pe faţă: „Aş fi ipocrit”

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. La 55 de ani, designerul este un burlac convins, iar acest lucru nu pare să se schimbe prea curând. Deşi a fost cu multe vedete din showbiz şi nu numai, acum este singur, nu are nicio relaţie amoroasă oficială.

30 iun. 2022, 10:08
Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. Designerul a dat lucrurile pe faţă: „Aş fi ipocrit”
Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită. Creatorul de modă este foarte pretenţios când vine vorba despre sexul frumos, ajuns la 55 de ani, fostul jurat de la Bravo, ai stil! a declarat că nu vrea parteneră tânără, însă nici una de aceeaşi vârstă cu el.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre relaţia cu Nuţu Cămătaru: „Nu mă consider un interlop… Da, pot fi considerat un mafiot”

Motivul pentru care Cătălin Botezatu nu are iubită

Întrebat în cadrul unui interviu dacă e îndrăgostit, Botezatu a mărturisit că da, dar de cariera lui, de munca sa, nu de o femeie.

Sunt Săgetător convins, asta e, sunt de-ăsta care se îndrăgostește, pune pasiune, se desparte, o ia de la capăt. Iubesc mult, femeii care stă lângă mine îi acord toată atenția atunci când sunt cu ea, dar pe urmă… Aș fi ipocrit să spun că nu rămân niște nostalgii.

Acum, am așa o nostalgie… Despre toate marile iubiri, că sunt câteva mari iubiri în viața mea, vorbesc acum cu plăcere, am rămas prieteni și cam atât. (…)

 N-am nicio relație, n-am timp de relații, dar, da, ușa este deschisă, aviz tuturor!‘, a mărturisit el pentru Fanatik.ro.

Cătălin Botezatu a avut foarte multe relaţii, unele au durat mai mult, altele mai puţin, însă a reuşit să acumuleze destulă experienţă, ca să îşi dea seama ce îşi doreşte şi cum ar trebui să fie femeia de lângă el.

Aș fi ipocrit să spun că nu trebuie să fie frumoasă. Îmi mai spun anumite doamne: „Tu trebuie să-ți iei pe cineva așa de seama ta!”. Aoleu, pe bune?! Ce să fac?!

Am înnebunit la cap… Sau îmi mai spun: „Trebuie să iei o fată de la țară!”, dar am luat și am făcut-o prințesă și s-a dus.

Lumea știi ce nu înțelege, pe orice fată pe care o iei de la țară, frumoasă, o fată normală, o iei, o cizelezi, o cosmetizezi și stând lângă Botezatu devine divă. Nu de Bianca (n.r. Bianca Drăgușanu) e vorba, Bianca a fost Bianca, Bianca e unicat. Jur și eu o susțin și e cea mai tare din punctul meu de vedere. Îmi iau acum hate, asta este!

Nu poți să iei nici de-asta mică pentru că o pregătești pentru altul, o ia altul de bună, făcută, aranjată, cosmetizată și cu Birkin-urile pe mână de la mine.

Sau dacă iei una de-asta „babă” cum zic eu, bune de altfel, bune pentru că astea deja au experiență, știu ce să vorbești cu ele, gustă totul, nu ca astea mici care te întreabă când le duci într-o țară: „Dar în ce țară suntem sau cine a fost ăla?!”, lasă-mă în pace!„, a mai spus Bote.